Kruiptunnels

Kunststof kruiptunnels voor zowel bovengrondse als ondergrondse plaatsing (type afhankelijk). Een leuke en speelse toevoeging in iedere speelomgeving.

Meer informatie »
Kunststof kruiptunnels voor zowel boven- als ondergrondse toepassing
Bekijk
V.A. € 1036.14

Stevige kruiptunnel gemaakt van hoogwaardig HDPE kunststof. De kruiptunnel is snel te plaatsen en kan optioneel verankerd worden. Het toestel is onderhoudsarm en heeft een lange levensduur. Wordt geleverd inclusief grondankers.

Bekijk
V.A. € 3295.26

De kruiptunnel met plankjes is onderdeel van de Obstakelbaan set van Enviroplay. Dit is een van de grotere objecten in deze set. Het speelobject wordt geleverd inclusief verankering.

Bekijk
V.A. € 1096.83

Kunststof tunnel van Enviroplay, onderdeel van de Obstakelbaan set van Enviroplay. Deze kleine tunnel is glad van binnen een heeft een lengte van ongeveer 1m. Wordt geleverd inclusief grondankers.

Bekijk
V.A. € 3295.26

Kruiptunnels met daartussen een touwbrug, onderdeel van de Enviroplay Obstakelbaan set. Het speeltoestel verkleurd niet, is onderhoudsarm en zeer slagvast. Geleverd inclusief grondankers.

Bekijk
V.A. € 1682.28

De Afgeschuinde Tunnel van 3 meter is uitermate geschikt om ingegraven te worden, doordat de tunnel dubbelwandig is en voorzien is van een ribbelpatroon aan de buitenzijde.

Bekijk
V.A. € 2630.46

De Afgeschuinde Tunnel van 6 meter is uitermate geschikt om ingegraven te worden, doordat de tunnel dubbelwandig is en voorzien is van een ribbelpatroon aan de buitenzijde.

Bekijk
V.A. € 1450.32

Deze Blauwe Kruiptunnel is door TUV gekeurd op de normering EN1176 en voldoet hieraan. De tunnel wordt door ons aangeboden in twee maten: 1,2 meter en 2,4 meter.

Bekijk
V.A. € 1770.21

Deze Kruiptunnel met ingangen die lijken op Bomen is voorzien van gerecycled HDPE kunststof panelen. De tunnel is beschikbaar in twee lengtes, namelijk in de variant van 1,2 meter en die van 2,4 meter.

Bekijk
V.A. € 1774.03

De Krokodil Kruiptunnel daagt uit om mee te spelen, dankzij de gerecycled HDPE kunststof panelen bij beide ingangen. De diameter van deze ingangen is 750 millimeter.

Bekijk
V.A. € 1869.82

Deze opvallende Leeuw Kruiptunnel is onder andere gemaakt van HDPE gerecycled kunststof. Dit speeltoestel is onderhoudsarm en door TUV goedgekeurd op de EN1176.

Bekijk
V.A. € 2064.62

De Liekele Kruiptunnel is geschikt om ingegraven te worden. Dit speeltoestel is gemaakt van gerecycled HDPE kunststof en is voor bovengronds door TUV goedgekeurd op de EN1176 normering.

Bekijk
V.A. € 2198.43

De Skylight Kruiptunnels zijn gemaakt van gerecycled HDPE kunststof en zijn hierdoor vandaalbestendig. Deze tunnels rotten, barsten of splinteren ook niet.

Kruiptunnels

Speelplaatsinrichting.nl heeft verschillende typen kruiptunnels in haar speeltoestellen assortiment, die ook in verschillende lengtes verkrijgbaar zijn. Zo zijn sommige kruiptunnels alleen geschikt om bovengronds te gebruiken, maar er zijn ook tunnels in ons assortiment aanwezig die ingegraven kunnen worden. De duurzame en bovendien stevige constructie van al onze kruiptunnels zorgt ervoor dat kinderen er voluit plezier aan kunnen beleven. De kruiptunnels die ingegraven kunnen worden, kunnen tot 1000 kilogram aan verdeelde belasting van grond aan de bovenzijde verduren. Omdat wij veel waarde hechten aan de circulariteit van ons assortiment, zijn de in- en uitgangen van onze kruiptunnels gemaakt van gerecycled PE kunststof met een hoge dichtheid. De vochtopname van dit materiaal is miniem en algen, verf of ander vuil hecht zich slecht aan de tunnels. Het materiaalgebruik zorgt er daarmee voor dat onze kruiptunnels onderhoudsarm zijn, wat op zijn beurt inhoudt dat de tunnels slechts periodiek gereinigd hoeven te worden, net als onze klimmuren & veertoestellen.

Instructies bij onze Kruiptunnels

Wij adviseren voor een goede reiniging het gebruik van een hogedrukreiniger, maximaal ingesteld op 100 bar, waarbij het water in waaiervorm het oppervlak raakt met een minimale afstand van 30 cm tussen het oppervlak en het water. Dit adviseren wij om beschadiging aan de tunnels te voorkomen.

Instructies aangaande de montage van onze kruiptunnels, maar ook productspecificaties en inspectieschema’s zijn te lezen in de documentatie die bijgeleverd wordt. De levertijd op onze kruiptunnels bedraagt onder normale omstandigheden 2 tot 5 werkweken. Indien u toch met vragen zit kunt u altijd contact met ons opnemen. Dan krijgt u veelal binnen een werkdag een reactie van ons.