Speelhuisjes

Speelhuisjes zijn een fantastische toevoeging aan iedere speelomgeving. Ze zijn gemaakt van gerecycled HDPE kunststof dat stevig, kleurvast en onderhoudsarm is.

Meer informatie »
Speelhuisjes - Hutjes, huisjes & kastelen| Speelplaatsinrichting.nl
Bekijk
V.A. € 1800.81

Simpele hut gemaakt van kleur- en slagvast kunststof van hoge kwaliteit. Het toestel is snel te plaatsen en optioneel te verankeren.

Bekijk
V.A. € 2148.25

Kleurvolle bloemenhut gemaakt van kleurvast en onderhoudsarm kunststof. Leuk voor in de (speel)tuin, heeft twee zitjes binnen. De bloemenwinkel hut wordt volledig geassembleerd geleverd en behoeft weinig onderhoud.

Bekijk
V.A. € 2148.25

Leuk hutje voor in de speelplaats, volledig gemaakt van HDPE kunststof. Dit speeltoestel is simpel te monteren en behoeft weinig onderhoud t.a.v. traditionele houten alternatieven.

Bekijk
V.A. € 1422.30

Mooi kasteel gemaakt van 100% gerecycled HDPE kunststof van hoge kwaliteit. Door de materiaal samenstelling verkleurt het toestel amper en barst, rot of splintert het niet.

SPEELHUISJES

Speelhuisjes van speelplaatsinrichting.nl zijn leuke, fantasierijke ruimtes voor kinderen om te spelen en om sociaal met elkaar in aanraking te komen. Elke unit heeft een bankje en een aanrecht om een rollenspel mogelijk te maken. Omdat elke unit is vervaardigd van HDPE, zijn de speelhuisjes vrij van barsten en splinters. HDPE is volledig gerecycled kunststof dat goed presteert in de praktijk. Producten uit de Huisjes & voertuigen categorie hebben kenmerken als kleurvast, onderhoudsarm en een lange levensduur. Specifieke informatie over een hutje vindt u op de aparte webpagina, elk product heeft een eigen pagina met een databestand. In dit bestand vindt u eigenschappen van het product, daarnaast staan er ook factoren in die belangrijk zijn voor de montage en het onderhoud.

POPULAIR OP DE SPEELPLAATS

Bij kinderen zijn speelhuisjes, botenvoertuigen populair op de speelplaats, de hutjes zijn groot genoeg voor meerdere kids tegelijk. Samen spelen is voor kinderen leerzaam, ze leren met elkaar omgaan en dat draagt bij aan de ontwikkeling van sociale vaardigheden. De hutten hebben een slagvaste samenstelling zodat een beuk of stoot niet leidt tot beschadiging van het speeltoestel. Grondankers kunt u toevoegen aan uw bestelling, deze zullen op hetzelfde moment geleverd worden als het speeltoestel. Wij helpen u graag bij onduidelijkheden of vragen, tijdens de openingsuren kunt u contact opnemen met de klantenservice.