Farm fun

Er zijn 11 producten.

Sorteer op:
Item 1-11 van 11 in totaal item(s)

Actieve filters

Farm fun

Farm fun speeltuin thema set

De Farm Funbuiten speelset van Speelplaatsinrichting.nl zit boordevol speeltoestellen die passen bij het boerenleven zoals we dat in Nederland tegenkomen. Onder andere veertoestellen, bankjes met panelen in de vorm van boerderijdieren en tractors met zitvlakken vallen onder onze oer-Hollandse Farm Fun-collectie. De panelen van deze speeltoestellen zijn gemaakt van gerecycled PE kunststof met een zeer hoge dichtheidsgraad. Dankzij deze hoge dichtheid neemt het materiaal nauwelijks vocht op en zullen vuil en algen nauwelijks vast blijven zitten aan de panelen. Dit maakt de speeltoestellen onderhoudsarm en goed bestand tegen de veranderlijke weersomstandigheden.

Boerderij speeltoestellen voor speeltuinen

De toestellen van de Farm Fun-collectie zijn geschikt voor toepassing in meerdere gelegenheden. Zo kunnen deze toestellen worden gebruikt op het terrein van kinderboerderijen, maar ook in speeltuinen, stadsparken, op campings en op schoolpleinen komen ze goed tot hun recht. De toestellen kunnen makkelijk schoon worden gemaakt met een spons of doek in een sopje. Dit hoeft slechts periodiek gedaan te worden.

Bij de Farm Fun-collectie worden standaard papieren versies van montage instructies en inspectieschema’s bijgeleverd. Voor verdere productspecificaties kunt u de documentatie op onze website raadplegen. Indien u vragen heeft over onze Farm Fun-collectie, neemt u dan gerust contact met ons op. Wij zullen ons best doen om u binnen één werkdag passend te woord te staan.