Filteren op

Categorieën

Categorieën

Thema veertoestel

Thema veertoestel

Thema kruiptunnel

Thema kruiptunnel

Thema klimwand

Thema klimwand

Speeltoestellen

Er zijn 80 producten.

Item 1-18 van 80 in totaal item(s)

Actieve filters

Speeltoestellen

Kunststof speeltoestellen

Een speelplaats of speeltuin is niet compleet zonder prachtige speeltoestellen om op te spelen. Onder de merknaam Enviroplay verkoopt Speelplaatsinrichting.nl daarom verschillende speeltoestellen, die allemaal aan diverse hoge kwaliteit- en veiligheidsstandaarden voldoen. Al onze speeltoestellen zijn daarnaast onderhoudsarm en zeer goed bestendig tegen vandalisme. Daarnaast splinteren, rotten of barsten de kunststof buitentoestellen niet. Dit komt omdat onze Enviroplay speeltoestellen grotendeels zijn gemaakt van gerecycled PE kunststof met een hoge dichtheid. Deze dichtheid zorgt ervoor dat algen en vuil niet snel kunnen hechten aan of in het materiaal.

Een voorwaarde voor het plaatsen van speeltoestellen in de publieke ruimte is dat de toestellen voorzien moeten zijn van grondverankering. Dit is een eis die bijdraagt aan de veiligheid van speelplaatsen en speeltuinen. Om aan die eis te kunnen voldoen, kunnen wij voor al onze speeltoestellen gegalvaniseerd stalen grondankers bijleveren. Met deze boven- of ondergrondse grondankers zullen de speelobjecten gegarandeerd stevig staan in speeltuinen of speelplaatsen. Onze stevige, fleurige HDPE panelen in combinatie met robuuste verankering zorgen ervoor dat kinderen al hun energie op speelse wijze in onze buitenspeeltoestellen kwijt kunnen, en dat op een veilige manier.

De onderhoudsarme HDPE panelen die in ieder speeltoestel en speeltuig verwerkt zijn, hoeven slechts periodiek gereinigd te worden. Dit kan al met een doek of een spons en een sopje water. Wij adviseren voor snellere reiniging echter om de panelen schoon te maken op hoge druk. Dit kan gedaan worden met een hogedrukreiniger met een maximum druk van 100 bar, door het water in waaiervorm op het oppervlak te spuiten met een afstand van 30 centimeter tussen de spuitkop en het oppervlak. Wanneer u deze richtlijnen aanhoudt, kan er geen schade ontstaan aan de panelen. Het schema met daarin de frequentie van veiligheidsinspectie en onderhoud krijgt u bijgeleverd in een papieren versie bij uw bestelling. Overige documentatie van bijvoorbeeld de productspecificaties kunt u altijd online via onze website raadplegen. Daar staat informatie in zoals het gewicht, de precieze afmetingen en in welke onderdelen iets wordt geleverd.

Kunststof speeltoestellen voor buiten speelplaatsen

Onze speeltoestellen zijn in vele maten, kleuren en samenstellingen beschikbaar. Kenmerken die gelden voor al onze kruiptunnelsveerdieren en klimmuren zijn onder andere dat ze onderhoudsarm, slagvast, rotvast en kleurvast zijn. Mocht u specifieke verzoeken hebben dan kunt u altijd informatie hierover inwinnen door contact met ons op te nemen via het contactformulier op de website of via de telefoon. Wij proberen altijd binnen één werkdag te reageren op inzendingen via ons contactformulier.

Hoogwaardige buiten speeltoestellen gemaakt van kunststof