Sporttoestellen

Speel- & sporttoestellen voor buiten, stimuleren beweging en sociale interactie. Een mooie toevoeging voor iedere speeltuin, schoolplein of park.

Meer informatie »
Sporttoestellen voor buiten speelomgevingen | Speelplaatsinrichting.nl
Bekijk
V.A. € 302.00

Dit Basketbalbord is voorzien van permanente belijning door middel van graveren en het bord is gemaakt van gerecycled HDPE kunststof.

Bekijk
V.A. € 692.00

Eenvoudig uit te voeren Fitness Instructieborden die standaard worden geleverd in een set van 8 stuks. Losse verkoop van de borden is niet mogelijk.

Bekijk
V.A. € 250.40

Dit scorebord is voorzien van 6 knoppen die handmatig verschoven kunnen worden. Op die manier kunnen kinderen makkelijk de score van hun spel bijhouden via dit bord.

Bekijk
V.A. € 783.79

Dit Goal is gemaakt van gerecycled HDPE kunststof en moet aan een muur worden bevestigt. De platen zijn onderhoudsarm en hoeven slechts periodiek afgenomen te worden met een doek of spons.

Bekijk
V.A. € 1311.00

Deze Stopwatch is makkelijk te bedienen via de grote knoppen op het bord. Hij voorziet zichzelf van stroom door middel van een zonnepaneeltje die in het paneel verwerkt zit.

Bekijk
V.A. € 780.00

Deze Blauwe Korf is voorzien van drie gaten, en ieder gat is voorzien van een eigen score. De uitdaging is om een zo hoog mogelijke score te behalen, door de bal via het juiste gat de korf weer uit te laten gaan.

Bekijk
V.A. € 280.00

Dit slagvaste Doelwit voor aan de Muur heeft een diameter van Ø1200 millimeter. Door te mikken op de verschillende scores kunnen kinderen punten verdienen en zodoende het spel winnen.

Bekijk
V.A. € 180.00

Dit Kleine Muurdoelwit heeft een diameter van Ø800 millimeter. Het is ideaal voor verschillende spellen waarbij scores belangrijk zijn. Het paneel is in zijn geheel kleurvast en zal niet bezwijken onder de verschillende weersomstandigheden.

Bekijk
V.A. € 3200.00

Kleurrijke set van 5 wandpanelen die aan een muur kunnen worden vastgemaakt. Leuke en erg kleurrijke decoratie voor sportomgevingen.

Bekijk
V.A. € 1915.00

Een zwarte wandpanelen sport bestaat uit 3 panelen en is gemaakt van gerecycled HDPE kunststof. De panelen zijn zeer stevig en gaan een leven lang mee.

SPORTTOESTELLEN

Voor de sportieve speelplaats, schoolplein, publiek terrein of speeltuin verkoopt Speelplaatsinrichting.nl onder de merknaam Enviroplay een verscheidenheid aan buiten sporttoestellen. Deze toestellen- en attributen zijn ontworpen met slechts één doel voor ogen: kinderen én volwassenen aanzetten tot beweging! Zo verkopen wij onder andere scorewandensets en speciale paneeltjes met daarop Engelstalige instructies voor fitnessoefeningen in de buitenlucht. Met deze instructiepanelen leg je gemakkelijk een sportieve route aan op bijvoorbeeld een schoolplein of in een bos. Ook korven en goals die aan de muur kunnen worden bevestigd zitten in ons assortiment van sporttoestellen.

Een aantal kenmerken komen in al onze sporttoestellen- en attributen terug, doordat we al onze toestellen voorzien van gerecycled PE kunststof met een hoge dichtheid (HDPE). De panelen van dit materiaal nemen vrijwel geen vocht op en hebben niet te lijden onder UV-licht. Zo zijn al onze toestellen- en attributen slijtvast, slagvast en zelfs rotvast. Wij noemen ze daarom ook wel vandaalbestendig. Een ander kenmerk is dat de toestellen niet te lijden hebben onder de veranderlijke weersomstandigheden. Vuil en algen hechten zich namelijk niet aan de HDPE panelen die in onze toestellen verwerkt zitten, wat er op zijn beurt voor zorgt dat de toestellen onderhoudsarm zijn.

De scorewandensets, onder balspellen, die wij op Speelplaatsinrichting.nl aanbieden zijn dé oplossing voor een muur van een schoolplein die nog geen functie heeft of bijvoorbeeld de zijkant van een stenen schuur bij een sportvereniging waar niets mee wordt gedaan. Door scorewanden of scoreringen aan te brengen op een dergelijke muur, kunnen kinderen de muur gebruiken om op te gooien of te schieten met een bal. Zo maak je van een gewone muur waar niets aan te beleven valt met gemak een muur die wél een functie heeft, waar kinderen met plezier hun eigen balspellen op kunnen oefenen! Onder de diversen subcategorie vindt je makkelijke hulpmiddelen die het bewegen net wat leuker kunnen maken.

Onderhoudsarm houdt in dat er slechts periodiek reiniging van de toestellen hoeft plaats te vinden. Dit adviseren wij te doen via een hogedrukreiniger met een maximum druk van 100 bar en een afstand van 30 centimeter tussen de sproeikop en het oppervlak. Zorg er daarnaast voor dat het water het oppervlak raakt in een waaiervorm, om schade aan de bovenlaag van het materiaal te voorkomen. De instructies voor het periodieke onderhoud- en veiligheidsinspectie wordt standaard in papieren versie bij de bestelling gevoegd. Ook de instructies om onze toestellen op de juiste wijze te monteren en te installeren worden in papieren versie bijgevoegd. Voor verdere informatie over bijvoorbeeld de productspecificaties kunt u onze website raadplegen. Indien u contact met ons zoekt via ons contactformulier dan proberen wij altijd om binnen één werkdag te reageren. U kunt ons natuurlijk ook telefonisch bereiken.