Balspellen

Er zijn 8 producten.

Sorteer op:
Item 1-8 van 8 in totaal item(s)

Actieve filters

Balspellen

Balspel speeltoestellen

Op Speelplaatsinrichting.nl verkopen wij verschillende balspel toestellen, maar ook attributen die gebruikt kunnen worden bij deze balspellen. Korven, scorewandensets, basketbalborden en muurgoals zijn onder andere aanwezig in ons assortiment. Al onze producten die vallen onder de categorie balspel zijn gemaakt van gerecycled PE kunststof met een zeer hoge dichtheid. Sommige producten uit deze categorie zijn voorzien van ingegraveerde belijning. Al met al zorgt dit voor betrouwbare sportattributen die bijvoorbeeld niet zullen vervagen onder de weersomstandigheden, omdat algen en vuil nauwelijks kunnen hechten aan het dichte materiaal. De producten uit de Diversen categorie sluiten mooi aan het assortiment van balspel toestellen.

Balspel speelelementen voor speelomgevingen

De producten zijn onderhoudsarm en hoeven slechts periodiek gereinigd te worden. Wij adviseren om dit te doen met water via een hogedrukreiniger met niet meer dan 100 bar druk. Voor een resultaat zonder risico kunt u de attributen het beste reinigen met water dat in waaiervorm het oppervlak raakt, waarbij er 30 centimeter tussen het oppervlak en de spuitmond zit.

Sommige attributen uit de Balspel categorie dienen aan de muur te worden vastgemaakt. De bevestigingsmaterialen hiervoor worden niet standaard bijgeleverd. Instructies met betrekking tot de montage van de producten en de inspectieschema’s voor de veiligheid en het onderhoud worden in papieren versie bijgeleverd. Daarnaast kunt u productspecificaties inzien op onze website. Indien u toch nog met een vraag zit, neem dan contact met ons op. Wij zullen veelal binnen één werkdag reageren.