Filteren op

Thema kruiptunnel

Thema kruiptunnel

Kruiptunnels

Er zijn 16 producten.

Item 1-16 van 16 in totaal item(s)

Actieve filters

Kruiptunnels

Kunststof kruiptunnels

Speelplaatsinrichting.nl heeft verschillende typen kruiptunnels in haar speeltoestellen assortiment, die ook in verschillende lengtes verkrijgbaar zijn. Zo zijn sommige kruiptunnels alleen geschikt om bovengronds te gebruiken, maar er zijn ook tunnels in ons assortiment aanwezig die ingegraven kunnen worden. De duurzame en bovendien stevige constructie van al onze kruiptunnels zorgt ervoor dat kinderen er voluit plezier aan kunnen beleven. De kruiptunnels die ingegraven kunnen worden, kunnen tot 1000 kilogram aan verdeelde belasting van grond aan de bovenzijde verduren. Omdat wij veel waarde hechten aan de circulariteit van ons assortiment, zijn de in- en uitgangen van onze kruiptunnels gemaakt van gerecycled PE kunststof met een hoge dichtheid. De vochtopname van dit materiaal is miniem en algen, verf of ander vuil hecht zich slecht aan de tunnels. Het materiaalgebruik zorgt er daarmee voor dat onze kruiptunnels onderhoudsarm zijn, wat op zijn beurt inhoudt dat de tunnels slechts periodiek gereinigd hoeven te worden, net als onze klimmuren & veertoestellen.

Kruiptunnels voor speeltuinen

Wij adviseren voor een goede reiniging het gebruik van een hogedrukreiniger, maximaal ingesteld op 100 bar, waarbij het water in waaiervorm het oppervlak raakt met een minimale afstand van 30 cm tussen het oppervlak en het water. Dit adviseren wij om beschadiging aan de tunnels te voorkomen.

Instructies aangaande de montage van onze kruiptunnels, maar ook productspecificaties en inspectieschema’s zijn te lezen in de documentatie die bijgeleverd wordt. De levertijd op onze kruiptunnels bedraagt onder normale omstandigheden 2 tot 5 werkweken. Indien u toch met vragen zit kunt u altijd contact met ons opnemen. Dan krijgt u veelal binnen een werkdag een reactie van ons.