Veertoestellen

Er zijn 48 producten.

Item 1-18 van 48 in totaal item(s)

Actieve filters

Veertoestellen

Kunststof veerdieren

Speelplaatsinrichting.nl verkoopt vele soorten veertoestellen, in de vorm van dieren, insecten tot aan leuke surfplanken. Alle veertoestellen in ons assortiment zijn door TÜV Nederland getest volgens Europese EN1176 normering. Dat onze veertoestellen aan deze Europese normering voldoen, houdt in dat ze geschikt zijn voor plaatsing binnen het publieke domein, dit omdat ze voldoen aan de algemeen gestelde veiligheidsnormen voor speeltoestellen. Zo kunnen ze worden geplaatst in bijvoorbeeld stadsparken of speeltuinen.

Veertoestellen voor speeltuinen

De panelen die bij onze veertoestellen worden gebruikt voor de vormgeving zijn gemaakt van gerecycled PE kunststof met een hoge dichtheid. Dit zorgt ervoor dat de veertoestellen onderhoudsarm zijn, maar ook slagvast en kleurvast. De panelen dienen slechts periodiek afgenomen te worden met een spons of een doek. Alle veertoestellen, klimmuren & kruiptunnels op Speelplaatsinrichting.nl worden standaard geleverd met een gegalvaniseerd stalen grondanker. Daarnaast zit er bij onze veertoestellen standaard 5 jaar fabrieksgarantie tegen fabrieksfouten op de veer.

De levertijd van onze veertoestellen bedraagt onder reguliere omstandigheden 2 tot 5 werkweken. Documentatie met daarin de instructies voor montage en inspectieschema’s worden bijgeleverd in papieren versie’s. De overige productspecificaties van de veertoestellen zijn online inzichtelijk via onze website. Mocht u vragen hebben over onze veertoestellen dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij zullen dan streven naar het geven van een reactie binnen één werkdag.