Veertoestellen

Veertoestellen, veerdieren of wipkippen; wat je ze ook noemt hier zijn ze te vinden! Wij hebben een divers assortiment van kunststof of rvs stalen wipkippen die lang mee zullen gaan, weinig onderhoud behoeven en snel te plaatsen zijn.

Meer informatie »
Veertoestellen, veerdieren & wipkippen wij hebben ze! | SPI.nl
Bekijk
V.A. € 627.02

Fraai T-rex veerdier, geschikt voor leeftijden van 2 tot 7 jaar. Beschikt over een anti-slip zit oppervlak, handvatten en voetenrusten.

Bekijk
V.A. € 584.96

Dit blauwe autoveertoestel is gemaakt van onderhoudsarme materialen en is voorzien van een antisliplaag op het zitvlak. De stalen handvatten en voetsteunen zorgen voor extra veiligheid.

Bekijk
V.A. € 783.79

Grijze veerplank die geschikt is voor kinderen met een leeftijd van 2 tot 7 jaar. De antislip plank wordt ondersteund door een stalen rails.

Bekijk
V.A. € 688.20

Een opvallend Bij veertoestel die geschikt is voor kinderen met een leeftijd van 2 tot 7 jaar en gemaakt is van HDPE gerecycled kunststof.

Bekijk
V.A. € 623.20

Bruine Dinosaurus gemaakt van HDPE gerecycled kunststof. Hierdoor is het toestel onderhoudsarm. Het is geschikt voor kinderen met een leeftijd van 2 tot 7 jaar.

Bekijk
V.A. € 458.80

Opvallend blauw Dolfijn veertoestel, geschikt voor kinderen met een leeftijd van 2 tot 7 jaar. Het enige onderhoud dat nodig is, is het toestel periodiek afnemen met een doek of spons.

Bekijk
V.A. € 477.92

Deze lieve Eend is voorzien van een antislipzitje, hendels en voetsteunen voor de veiligheid van de kinderen die er plezier mee hebben. Het voldoet volgens TUV aan de EN1176 normering.

Bekijk
V.A. € 558.22

De Geit is een veertoestel gemaakt van HDPE gerecycled kunststof panelen, met een gegalvaniseerd stalen grondanker. Het zitje is antislip en het kind kan zich veilig vasthouden aan de steunen.

Bekijk
V.A. € 1510.23

Dit hommelveertoestel is geconstrueerd uit onderhoudsarm materiaal. Het zitje is voorzien van een antislip laag en de veer wordt bijgeleverd.

Bekijk
V.A. € 489.38

Een onderhoudsarm veertoestel dat voldoet aan de Europese EN1176 norm, en dat in de vorm van één van de populairste dieren voor kinderen: een hond.

Bekijk
V.A. € 466.46

Dit Kat veertoestel is een stabiel toestel dankzij de sterke veer onder het zitvlak en het gegalvaniseerde grondanker. Daarnaast is het ook nog eens een echte kleurvaste blikvanger door de blauwe kleur.

Bekijk
V.A. € 508.50

De Boerderijkip is een veertoestel die uitermate geschikt is voor speeltuinen en speelplaatsen waar weinig onderhoud aan te pas moet komen. Dit veertoestel is kleurvast en rot niet.

Veertoestellen

Speelplaatsinrichting.nl verkoopt vele soorten veertoestellen, in de vorm van dieren, insecten tot aan leuke surfplanken. Alle veertoestellen in ons assortiment zijn door TÜV Nederland getest volgens Europese EN1176 normering. Dat onze veertoestellen aan deze Europese normering voldoen, houdt in dat ze geschikt zijn voor plaatsing binnen het publieke domein, dit omdat ze voldoen aan de algemeen gestelde veiligheidsnormen voor speeltoestellen. Zo kunnen ze worden geplaatst in bijvoorbeeld stadsparken of speeltuinen.

Materiaalgebruik bij productie Veertoestellen

De panelen die bij onze veertoestellen worden gebruikt voor de vormgeving zijn gemaakt van gerecycled PE kunststof met een hoge dichtheid. Dit zorgt ervoor dat de veertoestellen onderhoudsarm zijn, maar ook slagvast en kleurvast. De panelen dienen slechts periodiek afgenomen te worden met een spons of een doek. Alle veertoestellen, klimmurenkruiptunnels op Speelplaatsinrichting.nl worden standaard geleverd met een gegalvaniseerd stalen grondanker. Daarnaast zit er bij onze veertoestellen standaard 5 jaar fabrieksgarantie tegen fabrieksfouten op de veer.

De levertijd van onze veertoestellen bedraagt onder reguliere omstandigheden 2 tot 5 werkweken. Documentatie met daarin de instructies voor montage en inspectieschema’s worden bijgeleverd in papieren versie’s. De overige productspecificaties van de veertoestellen zijn online inzichtelijk via onze website. Mocht u vragen hebben over onze veertoestellen dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij zullen dan streven naar het geven van een reactie binnen één werkdag.