Boten

Er zijn 4 producten.

Item 1-4 van 4 in totaal item(s)

Actieve filters

Boten

Kunststof speelboten

De speeltoestellen met de vormgeving van Boten die wij op Speelplaatsinrichting.nl verkopen, zijn allemaal onderhoudsarm. De panelen die wij gebruiken voor onze speeltoestellen zijn namelijk gemaakt van gerecycled PE kunststof met een zeer hoge dichtheidsgraad. Danzij deze dichtheid hechten vuil en algen moeilijk aan het materiaal, en hoeft het slechts periodiek gereinigd te worden. Dit reinigen adviseren wij te doen op hoge druk, maar met een maximum van 100 bar. Daarnaast moet de spuitmond waar het water uit komt minstens 30 centimeter van het oppervlak af staan, omdat er anders misschien schade kan optreden aan het oppervlak. Spuit het water daarnaast in waaiervorm op het oppervlak voor een zo optimaal mogelijke reiniging.

Speelboten voor speeltuinen

Onze Boten zijn zeer geschikt voor gebruik in de openbare ruimte, zoals speeltuinen, schoolpleinen of speelplaatsen. Omdat speeltoestellen in de openbare ruimte moeten worden voorzien van grondverankering, kunnen wij gegalvaniseerd stalen grondankers bij onze boten bijleveren. Onze boten speeltoestellen worden semi-geassembleerd geleverd. Dit houdt in dat er modules worden aangeleverd, die alleen nog aan elkaar vastgemaakt hoeven te worden op de betreffende locatie.

Hoe men het precies moet monteren staat aangegeven in de montage instructies die standaard worden bijgeleverd in papieren versie. Op de papieren instructie staat tevens het instructieschema vermeld, ten behoeve van de veiligheidsinspectie en het onderhoud. Overige documentatie kunt u altijd online bij ons inzien via de website. Bij vragen of opmerkingen mag u altijd contact met ons zoeken. Wij zullen er dan naar streven om u binnen één werkdag te woord te staan.