Zit- & Speelsets

Kleurvolle zit- & speelsets, los te bestellen of als complete set. Een leuke toevoeging voor iedere buiten speelomgeving.

Meer informatie »
Zit- & Speelsets - Kunststof speelelementen | Speelplaatsinrichting.nl
Bekijk
V.A. € 788.00

Mooie kunststoffen trekker, gemaakt van 100% gerecycled HDPE. Hierdoor rot, barst of splintert het materiaal niet en behoeft het weinig onderhoud.

Bekijk
V.A. € 1223.48

De staart van Nessie, voorzien van een klokkenspel. Dit speeltoestel is onderdeel van de Nessie speelset van Enviroplay. De zijpanelen zijn slagvast en tevens bijzonder kleurvast.

Bekijk
V.A. € 217.94

Mooi paneel met een duikboot imprint en een polycarbonaat raampje. Leuk paneel om ergens te bevestigen, wordt als los paneel geleverd.

Bekijk
V.A. € 596.45

Twee kunststof balans balken van twee verschillende hoogtes, onderdeel van de Obstakelbaan set van Enviroplay. Het toestel behoeft weinig onderhoud en is simpel en snel te plaatsen.

Bekijk
V.A. € 432.03

De station shop is gemaakt van 100% gerecycled kunststof. Dit HDPE kunststof zorgt voor een standvaste samenstelling, waardoor het speeltoestel amper beschadigd.

Bekijk
V.A. € 3813.80

Het speeltoestel Sytse Stoom is een groot speeltoestel in de vorm van een locomotief. Het product bevat zitbanken aan de achterkant en een tunnel aan de voorkant waar kinderen door heen kunnen kruipen.

Bekijk
V.A. € 2748.04

Mooie trekker van kunststof, bestaat uit 100% gerecycled HDPE kunststof. Het materiaal barst, rot of splintert niet en vereist weinig onderhoud.

Bekijk
V.A. € 917.13

De "kop" van nessie beschikt over een schoolbord waar kinderen met krijt leuke tekeningen op kunnen maken. Dit toestel is onderdeel van de Nessie speelset van Enviroplay.

Bekijk
V.A. € 217.94

HDPE speelpaneel dat het slag- en kleurvast is. Kinderen kunnen door het polycarbonaat raampje heen kijken.

Bekijk
V.A. € 649.97

Bultrug brug gemaakt van kunststof, onderdeel van de Obstakelset van Enviroplay. Kunststof maakt dit toestel bestendig tegen vocht, rot, schimmel en insecten.

Bekijk
V.A. € 791.45

Teade is een locomotief speeltoestel grotendeels gemaakt van volledig gerecycled kunststof. De HDPE kunststof zorgt dat het speeltoestel niet gaat rotten, barsten of splinteren. Een leuke toevoeging voor iedere speeltuin of omgeving.

Bekijk
V.A. € 1104.95

De rode wagon nummer 1 ontworpen is onderdeel van de Sytse stoom set. Het speeltoestel is hoofdzakelijk gemaakt van gerecycled materiaal en heeft een zeer lange levensduur.

Speelplaatsinrichting.nl biedt u de keuze uit een breed aanbod speeltoestellen voor bijvoorbeeld in de speeltuin, een schoolplein of een klein parkje. De speeltoestellen zijn opgedeeld in verschillende  zit- & speelset thema’s. Ieder geeft een bepaalde sfeer af en past uitstekend binnen een bepaalde speelomgeving of toepassing. Neem bijvoorbeeld de Farm Fun set met het leuke boerderijleven thema, of juist de interactieve Zand en Water serie. De ene zou bijvoorbeeld heel goed passen bij een kinderboerderij terwijl de andere zo bij een strandje kan worden geplaatst. Specificaties en afmetingen kunt u op de individuele productpagina’s vinden.

Ieder speelset heeft dan wel een ander thema’s qua materiaal samenstelling verschillen ze amper. Vrijwel alle toestellen worden gemaakt van hoogwaardig onderhoudsarm HDPE-kunststof van gerecyclede afkomst. Dit kunststof komt zowel van consumptie als productie afvalstromen en heeft een hoge zuiverheidsgraad. Na gebruik kan dit kunststof trouwens weer volledig gerecycled worden. De speeltuininrichting toestellen worden ontworpen volgens de strenge EN 1176 veiligheidsnormering ten aanzien van speeltoestellen. Door ze te verankeren zijn ze geschikt voor toepassing in publiek toegankelijke speelomgevingen.

Kunststof speeltoestel heeft als voordeel dat het bijna onderhoudsvrij is en bijna niet verkleurt. Micro-organismen en vuil hecht zich moeilijk in of aan het materiaal, ze worden dus niet snel groen. Dit scheelt over tijd weer veel ten aanzien van onderhoud. Daarnaast zijn is het kunststof door en door gekleurd en verkleuren ze amper, u hoeft dus niet te schilderen of beitsen. We raden echter wel altijd aan het toestel periodiek schoon te maken met een spons of hogedrukreiniger. Hiermee verlengt u de levensduur en behoudt het zijn mooie uiterlijk. Dit is tevens ook een goed moment om de buiteninrichting te inspecteren ten aanzien van de algemene veiligheid. De gebruikers zijn tenslotte jonge kinderen.

De toestellen worden geleverd in diverse staten; vol geassembleerd, semi-geassembleerd of als bouwpakket. Dit is natuurlijk afhankelijk van het type toestel. Montage instructies worden natuurlijk standaard meegeleverd. U kunt de toestellen met simpel gereedschap vaak met een paar simpele handelingen in elkaar zetten. Voor grote toestellen raden wij aan altijd sterk rekening te houden met de afleverlocatie. Een vrachtwagen moet het object vakkundig kunnen afleveren zonder een kans op beschadiging of hinder.

Als u vragen heeft over de individuele speelplaats inrichting producten raden wij aan de databladen te raadplegen. Staat hier iets niet in kunt u natuurlijk altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij reageren meestal binnen een werkdag en kunnen in veel gevallen een totaaloplossing aanbieden. Voor grote aanvragen kunnen wij tevens ook veel meer ten aanzien van kleur wensen. De zit- & speelsets worden momenteel opgedeeld in zes speelsets; Obstakelbanen, Zand & water, Farm fun, Fun expressSteam express en Nessie.