Klimmuren

Klimmuren zijn een leuke en vooral spannende toevoeging aan een speelomgeving. Wij zowel vlakke als gebogen klimmuren in ons assortiment.

Meer informatie »
Klimmuren voor in de speeltuin | Spannend, leuk & fraai
Bekijk
V.A. € 584.96

Fraaie klimwand voorzien van diverse hand- en voetgaten. Dit product is gemaakt van slag- en kleurvast HDPE kunststof.

Bekijk
V.A. € 1112.60

Leuke klimwand met een interessant kleurpatroon. Er zijn diverse hand- en voetpunten in verwerkt om mee te kunnen klimmen. Het paneel is in zijn geheel gemaakt van gerecycled HDPE.

Bekijk
V.A. € 760.84

Kleurige klimwand met mooie vormen en klimgaten erin verwerkt. De wand bestaat uit 100% gerecycled kunststof zodat het speeltoestel naar verloop van tijd niet rot, splintert of zijn kleur verliest.

Bekijk
V.A. € 715.00

Onderhoudsarme en kleurvaste slime klimwand, gemaakt van 100% gerecupereerd HDPE kunststof.

Bekijk
V.A. € 1093.49

Duurzame klimwand van volledig gerecycled HDPE kunststof. Het product heeft een lange levensduur en is slagvast.

Bekijk
V.A. € 2637.84

Oplopende klimwand met weinig behoefte aan onderhoud en een lange levensduur. Het materiaal wat is gebruikt, is HDPE kunststof, gemaakt van 100% gerecyclede afkomst.

Bekijk
V.A. € 531.44

Leuke klimmuur voor kinderen vanaf 5 jaar en ouder. Dit toestel is gemaakt van 19mm dik HDPE kunststof en heeft een hoogte van 1.8m.

Bekijk
V.A. € 864.08

Vlakke klimwand met diverse fraaie kleuren en vormen erin verwerkt. Het product is gemaakt van hergebruikt HDPE met een lange levensduur en behoeft weinig onderhoud.

Bekijk
V.A. € 600.28

Simpel klimtoestel gemaakt van kwalitatief hoogwaardig HDPE kunststof. Het toestel is erg kleurvast en behoeft weinig onderhoud. Deze klimmuur is geschikt voor kinderen van vijf jaar en ouder.

Bekijk
V.A. € 711.22

Strakke klimwand met daarop muurpijlen, voorzien van hand- en voetgaten. Dit toestel is gemaakt van gerecycled HDPE kunststof en behoeft weinig onderhoud.

Bekijk
V.A. € 527.61

Stevige klimwand met verscheidene leuke vormen erin verwerkt. Het speeltoestel is volledig gemaakt van gerecycled kunststof. Zowel beschikbaar in gebogen als vlakke vorm.

Bekijk
V.A. € 802.91

Rechte klimwand met gekleurde vormen, volledig gemaakt van hergebruikt kunststof. Het materiaal zorgt ervoor dat het toestel niet kan rotten, splinteren of barsten.

KLIMMUREN

Speelplaatsinrichting.nl levert kunststof klimmuren voor speeltuinen, schoolpleinen en parken. Klimmuren zijn erg populair en worden breed ingezet in speelomgevingen over de hele wereld. Het is voor kinderen een uitdagende manier om hun lichaam te gebruiken er erachter te komen waartoe ze in staat zijn. Onze speelpanelen zijn van hoge kwaliteit, gaan lang mee en zijn bijzonder makkelijk in onderhoud door het materiaal waarvan het is gemaakt. Voor de productie van dit kunststof zijn oude materialen gerecycled. Kenmerken van de klimmuren zijn dat het materiaal zijn kleur behoudt, niet gaat rotten, barsten of splinteren en slagvast is. Deze eigenschappen maken de producten, net als onze kruiptunnelsveertunnels in publieke omgevingen inzetbaar.

SPEELTOESTELLEN

Meer informatie over de klimmuren kunt u vinden in de databladen. Het is belangrijk dat u de productpagina bekijkt voor de mogelijkheden wat betreft de kleuren of afmetingen van het product. Er zijn golvende en rechte klimmuren. De palen waaraan de muren bevestigd kunnen worden zitten niet standaard in het pakket, deze kunt u bij ons in combinatie met het product aanschaffen. Verder kunnen wij u adviseren over locatie, toepassing en materiaal. Bij vragen over onze speeltoestellen kunt u contact opnemen met de klantenservice.