Obstakelbanen

Speelobstakels voor speelomgevingen, een leuke toevoeging om evenwicht en conditie spelenderwijze mee te trainen. Zelf samen te stellen, makkelijk te plaatsen.

Meer informatie »
Obstakelbanen - Speelset | Speelplaatsinrichting.nl
Bekijk
V.A. € 596.45

Twee kunststof balans balken van twee verschillende hoogtes, onderdeel van de Obstakelbaan set van Enviroplay. Het toestel behoeft weinig onderhoud en is simpel en snel te plaatsen.

Bekijk
V.A. € 649.97

Bultrug brug gemaakt van kunststof, onderdeel van de Obstakelset van Enviroplay. Kunststof maakt dit toestel bestendig tegen vocht, rot, schimmel en insecten.

Bekijk
V.A. € 482.12

Gebogen balansbalk met ondersteuning, volledig gemaakt van gerecycled kunststof. Dit HDPE kunststof behoeft weinig onderhoud en leidt geen kleurverlies.

Bekijk
V.A. € 745.56

Mooie stepping stones met buiging erin verwerkt, onderdeel van de obstakelbaan set van Enviroplay. Dit speelobject is gemaakt van HDPE kunststof, dit maakt het onderhoudsarm, slagvast en weerbestendig.

Bekijk
V.A. € 1096.83

Kunststof tunnel van Enviroplay, onderdeel van de Obstakelbaan set van Enviroplay. Deze kleine tunnel is glad van binnen een heeft een lengte van ongeveer 1m. Wordt geleverd inclusief grondankers.

Bekijk
V.A. € 932.90

Twee gebogen balansbalken met daarop een antislip loopoppervlak. Het toestel is hoofdzakelijke gemaakt van hoogwaardig HDPE kunststof het behoeft om deze reden weinig onderhoud en heeft een lange theoretische levensduur.

Bekijk
V.A. € 3295.26

Kruiptunnels met daartussen een touwbrug, onderdeel van de Enviroplay Obstakelbaan set. Het speeltoestel verkleurd niet, is onderhoudsarm en zeer slagvast. Geleverd inclusief grondankers.

Bekijk
V.A. € 3295.26

De kruiptunnel met plankjes is onderdeel van de Obstakelbaan set van Enviroplay. Dit is een van de grotere objecten in deze set. Het speelobject wordt geleverd inclusief verankering.

Bekijk
V.A. € 1036.14

Stevige kruiptunnel gemaakt van hoogwaardig HDPE kunststof. De kruiptunnel is snel te plaatsen en kan optioneel verankerd worden. Het toestel is onderhoudsarm en heeft een lange levensduur. Wordt geleverd inclusief grondankers.

Bekijk
V.A. € 523.81

Stevige hellingbaan gemaakt van kunststof. Leuk voor in een speelomgeving. De ramp is onderdeel van de Obstakelbaan set van Enviroplay. Onder de hellingbaan zitten palen die u in de grond kunt verankeren.

Bekijk
V.A. € 944.38

Stapringen gemaakt van kleur- en slagvast HDPE kunststof van hoge kwaliteit. Dit product is snel en simpel te plaatsen, wordt geleverd inclusief grondankers.

Obstakelbanen

Obstakelbanen is een avontuurlijke speelset van speelplaatsinrichting.nl voor jonge kinderen. Speeltoestellen kunnen zowel individueel als gecombineerd in gebruik genomen worden op een speelplaats. Tunnels, balken, stappers, bruggen en ringen vallen onder de set. Deze modulaire producten bestaan uit opvallend gekleurde HDPE panelen, steunpalen die vastgemaakt kunnen worden met roestvrij stalen verbindingselementen. De verbindingselementen dient u apart aan te vragen, ze worden niet standaard bijgeleverd. Alle kunststof speelelementen zijn uiterst veilig en beschikken over een lange levensduur. Met de producten uit de obstakelbanen set, maakt u de speeltuin, het schoolplein of park avontuurlijk!

Parcours

Op de individuele productpagina van een product vindt u de mogelijke opties van kleuren en afmetingen. Hier is ook per object is een onderhoudsschema te vinden. Er wordt niet veel van de eigenaar gevraagd wat betreft onderhoud, wij raden u wel aan het schema te hanteren. Vraag gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden, onze klantenservice beantwoordt uw vragen graag. De modulaire speelobstakels hebben een kunststof samenstelling, uitsluitend gerecyclede materialen zijn hiervoor gebruikt. In de spelelementen zijn voorzien van veiligheidsmaatregelen, zo hebben alle loopvlakken een oppervlak wat slipvast is bij alle weersomstandigheden. Materialen van het product zullen niet verbuigen of deuken, ook barsten en splinters zijn niet van toepassing.