Voertuigen

Speelvoertuigen voor in de speeltuin: leuk, interactief en speels. De speelvoertuigen zijn gemaakt van gerecycled kunststof en hebben een lange levensduur, hoge kleurvastheid en zijn makkelijk in onderhoud.

Meer informatie »
Speelvoertuigen: speels, interactief & educatief | SPI
Bekijk
V.A. € 577.33

Mooi kunststof speelpaneel met daarop een Engelse ambulance afgebeeld. Het is gemaakt van hoogwaardig gerecycled HDPE kunststof en behoeft weinig onderhoud.

Bekijk
V.A. € 596.45

Een mooi speelpaneel gemaakt van HDPE kunststof, inclusief spiegel en stuurwiel aan de achterkant. Het toestel behoeft weinig onderhoud en heeft een lange levensduur.

Bekijk
V.A. € 5104.19

Groot speeltoestel gemaakt van gerecycled kunststof van hoge kwaliteit. Het kunststof zorgt ervoor dat het product weinig onderhoud behoeft en een lange levensduur heeft.

Bekijk
V.A. € 477.92

Leuk speelpaneel voor op de speelplaats met daarop een Engelse politie auto afgebeeld. Het is volledig gemaakt van HDPE kunststof. Dit kunststof is bijzonder kleurvast en van hoge kwaliteit.

VOERTUIGEN

De speelset voertuigen bevat, zoals de naam doet vermoeden, een aantal speeltoestellen in de vorm van voertuigen. Het gaat om beroepsvoertuigen zoals brandweerauto, ambulance en politie auto. Met deze speelvoertuigen kunnen kinderen zich mooi inleven en rollenspellen uitvoeren. De kleuren van de voertuigen zijn passend en zullen niet verloren gaan na loop van tijd. Speeltoestellen uit de voertuigen set zijn van gerecycled kunststof gemaakt, na de lange levensduur zal het materiaal opnieuw gerecycled worden voor hergebruik. Op die manier draagt u bij aankoop een beetje bij aan het milieu

KUNSTSTOF

Het HDPE kunststof is een sterk materiaal, voor breuken en splinters is het immuun. Verder wordt er weinig onderhoud van de bezitter vereist. Wij raden u sterk aan een kijkje te nemen in het informatieblad van het product voordat u besluit een bestelling of aanvraag te doen. U vindt hier namelijk cruciale gegevens zoals grootte, gewicht en keuring. Elk van de voertuigen, speelhuisjes en boten is gekeurd op veiligheid en voldoet aan de eisen. Drie van de vier producten binnen deze speelset worden als vol assembleert paneel geleverd, bevestigingspalen zitten niet bij de levering. Vragen hierover kunt u stellen aan de klantenservice, op deze afdeling is gedurende de openingstijden iemand aanwezig.