Zand & Water

Interactieve speeltoestellen die kinderen de creatieve mogelijkheden leren van zand en water. Een leuke toevoeging voor iedere waterrijke speelomgeving.

Meer informatie »
Zand & Water - Speelset | Speelplaatsinrichting.nl
Bekijk
V.A. € 217.94

Mooi paneel met een duikboot imprint en een polycarbonaat raampje. Leuk paneel om ergens te bevestigen, wordt als los paneel geleverd.

Bekijk
V.A. € 217.94

HDPE speelpaneel dat het slag- en kleurvast is. Kinderen kunnen door het polycarbonaat raampje heen kijken.

Bekijk
V.A. € 1594.35

Leuke en interactieve waterbaan gemaakt van gerecycled HDPE. Dit toestel verkleurt vrijwel niet, behoeft weinig onderhoud en is snel te plaatsen. Optioneel zijn er grondankers beschikbaar voor het water bassin.

Bekijk
V.A. € 916.08

Kleurrijke watercascade waarbij het water naar beneden stroomt in een bassin. Het speeltoestel is gemaakt van gerecycled HDPE kunststof. Voor het waterbassin kunt u optioneel grondankers bijbestellen.

Bekijk
V.A. € 493.21

Prachtig paneel gemaakt van gerecycled kunststof. Het bevat de watercyclus van verdamping tot aan zee. Het speelpaneel is kleurvast en kent een lange levensduur. Dit product wordt als los paneel geleverd, u dient zelf voor de palen te zorgen.

Bekijk
V.A. € 1032.31

Stevige tafel geschikt voor kinderen om met zand en water te spelen. De tafel bestaat uit slagvast HDPE kunststof en heeft een lange levensduur. Optioneel te verankeren.

Bekijk
V.A. € 195.00

Rechthoekvormig paneel met opdruk en een onbreekbare koepel. Het paneel is gemaakt van gerecycled HDPE met een kleurvaste en onderhoudsarme samenstelling.

Zand & Water

Zoals de naam zegt, geven speeltoestellen uit deze speelset kinderen de mogelijkheid interactief bezig te zijn met zand en water. De speelset bevat panelen en waterbanen die niet beschadigen door water en zand. De panelen worden assembleert geleverd zonder palen, u kunt balken toevoegen om het paneel aan te bevestigen. Door de gerecyclede materialen die zijn verwerkt tot kunststof, zal een speeltoestel van de set niet zijn kleur verliezen of breken, in tegenstelling tot houten materialen. Het is wel van belang dat het toestel per periode wordt onderhouden en gecontroleerd, u wilt natuurlijk dat het zijn huidige uiterlijk behoudt. Hoe u de kwaliteit kunt waarborgen wordt beschreven in het datablad, die kunt u downloaden op de productpagina van het speeltoestel.

Service

Transport regelen wij voor u, na levering kunt u het product vrijwel direct plaatsen op een door u uitgekozen plek. Houd wel rekening met de afmetingen van elk product wanneer u een locatie opgeeft, de bezorger wil bij aflevering niet gehinderd worden door obstakels. Grootte, kleur en vorm zijn niet bij elk product gelijk, in de databladen staat welke kenmerken gelden voor het betreffende toestel. Panelen uit de Zand & Water set zijn uitgerust met polycarbonaat ramen die niet barsten of knappen. Heeft u Vragen? Gedurende onze openingstijden kunt u ons bereiken per mail of telefoon.