Stadsmeubilair

Hoogwaardig buiten stadsmeubilair voor in speeltuinen, parken of schoolpleinen. Makkelijk te assembleren en optioneel te verankeren.

Meer informatie »
Kunststof stadsmeubiliar; comfortabele parkbanken & picknicktafels
Bekijk
V.A. € 431.80

Kleine kunststof parkbank met leuning, gemaakt van hoogwaardig gerecycled kunststof. De bank vergrijst niet snel en behoeft weinig onderhoud.

Bekijk
V.A. € 206.48

Kleine 1200mm barford parkbank zonder leuning. Volledig gemaakt van hoogwaardig kunststof, vereist weinig onderhoud en heeft een lange levensduur.

Bekijk
V.A. € 975.00

Naast de Colourburst en Deluxe uitvoering zijn de Enviroplay A-frame picknicktafels ook verkrijgbaar met een bordspel tafelblad van gerecycled HDPE. De picknicktafel bordspel is qua frame gelijkwaardig aan de picknicktafel A-frame 1500mm en beschikt net als de Deluxe over staal verstevigde zitplanken.

Bekijk
V.A. € 745.55

Aan de Stratford picknicktafels van Enviroplay kunt u gemakkelijk zes kinderen tot een leeftijd van 7 jaar plaatsen. Er zijn veel kleurcombinaties waar u uit kunt kiezen en er kan, tegen een geringe meerprijs, een bericht of logo in het tafelblad of frame worden gegraveerd. De tafels zijn verstevigd met roestvrijstalen verbindingselementen en uitgevoerd met slagvaste, kleurvaste en robuuste 19mm HDPE panelen. Dit maakt de stratford picknicktafels kleurrijk, hygiënisch, duurzaam, veilig en na gebruik 100% recyclebaar.

Bekijk
V.A. € 607.90

Comfortabele parkbank met leuning gemaakt van hergebruikt PE kunststof. Het frame van de bank is standaard zwart en heeft een gietijzer uiterlijk, de banken zijn cedar houtkleurig. Het is makkelijk in onderhoud en snel en simpel te monteren.

Bekijk
V.A. € 900.00

Deze variant van de Picknicktafel Deluxe is Rolstoeltoegankelijk. De tafel is gemaakt van gerecycled HDPE kunststof en heeft een lengte van 1800 millimeter. Het blad wordt standaard geleverd in de getoonde cederkleur. De tafel wordt onder andere verwerkt in parken, tuinen, schoolpleinen en speeltuinen. Door het materiaalgebruik is deze Rolstoelvriendelijke Picknicktafel daar uitermate geschikt voor, omdat het slagvast en kleurvast is. Ook rot het niet en zal het niet barsten of splinteren.

Bekijk
V.A. € 650.00

Deze rolstoeltoegankelijke Picknicktafel is diverse kleuren beschikbaar. De picknicktafel heeft een lengte van 1800mm en is zoals de naam al verklapt volledig toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Deze picknicktafel van gerecycled HDPE kunststof kan in diverse omgevingen worden geplaatst en is optioneel te verankeren.

Bekijk
V.A. € 294.40

Comfortabele parkbank met een lengte van 1800mm, vereist weinig onderhoud en heeft een lange levensduur. De Barford is perfect voor bijvoorbeeld een camping, speeltuin, park of schoolplein.

Bekijk
V.A. € 531.44

De frames van de Langford parkbanken worden vervaardigd van duurzaam gerecycled kunststof met de vorm en uitstraling van gietijzer. Het frame wordt afgewerkt met natuurlijk gekleurde kunststof planken met een hout oppervlak. Dit creëert een geheel met een hoog prestatie niveau en een professionele uitstraling. 

Bekijk
V.A. € 279.10

Duurzame en comfortabele parkbank, ideaal voor locaties als parken, scholen en recreatiegebieden. De langford heeft zijn kwaliteit te danken aan het kunststof waar het van is gemaakt.

Bekijk
V.A. € 187.34

Langford 1200mm parkbank leverbaar in de kleur cedar, optioneel te verankeren. Leuke toevoeging voor iedere speeltuin, schoolplein of camping.

Bekijk
V.A. € 370.87

Solide parkbank met rugleuning, een fijne zitplaats voor ieder. Het product is simpel te monteren en optioneel te verankeren.

STADSMEUBILAIR

In een stedelijke omgeving is stadsmeubilair nodig dat lang meegaat en daarnaast vandaalbestendig is. Daarom verkoopt Speelplaatsinrichting.nl onder de merknaam Envirostreet speciaal straatmeubilair, gemaakt van gerecycled PE kunststof met een hoge dichtheid (HDPE). Tot deze specifieke categorie behoren onder andere parkbanken en picknicktafels. Zowel de parkbanken als de picknicktafels zijn verkrijgbaar in meerdere varianten en in meerdere kleuren. Desondanks zijn er enkele kenmerken die in alle producten uit deze categorie naar voren komen. Zo zijn de parkbanken en picknicktafels slag-, kleur- en slijtvast en zal het materiaal niet gaan rotten, barsten of splinteren. Deze kenmerken tezamen staan garant voor betrouwbare producten die jarenlang mee zullen gaan.

Een specifieke soort stadsmeubilair die wij met trots in ons assortiment hebben opgenomen, zijn de rolstoeltoegankelijke picknicktafels. Deze speciale picknicktafels zijn voorzien van een uitsparing, waardoor iemand die gebruikmaakt van een rolstoel ook aan tafel kan plaatsnemen. Dit ontwerp sluit goed aan bij de maatregelen die steeds meer steden en dorpen treffen om hun centrum rolstoelvriendelijk in te richten. Onze rolstoeltoegankelijke picknicktafels zijn verkrijgbaar in twee varianten, namelijk in de Deluxe- en de Colour-variant. De Deluxe Rolstoeltoegankelijke Picknicktafel is verkrijgbaar in de kleur van cederhout en de Colour Rolstoeltoegankelijke Picknicktafel is standaard uitgevoerd in een opvallende hemelsblauwe kleur.

Door de jaren heen heeft Speelplaatsinrichting.nl al veel parken, scholen en gemeentes mogen voorzien van HDPE straatmeubilair in de vorm van parkbanken en picknicktafels. Eén van de voordelen van dergelijk straatmeubilair is het onderhoudsarme aspect. Het meubilair hoeft namelijk slechts periodiek gereinigd te worden met water, onder hoge druk. Wij adviseren dit te doen via een hogedrukreiniger, waarbij er 30 centimeter afstand tussen het oppervlak en de spuitkop wordt gehouden en het water in waaiervorm op het oppervlak terechtkomt. Dit adviseren wij altijd aan onze klanten, omdat er anders een risico is op schade aan de oppervlakte van het meubilair. Het meubilair kan ook met de hand worden gereinigd, door het af te nemen met een doek of spons en een sopje water. Dit kost echter meer tijd en de hogedrukreiniger is net zo effectief.

Instructies voor de montage en inspectieschema’s voor onderhoud en veiligheid van onze parkbanken- en picknicktafels worden in papieren versies bijgeleverd. De overige documentatie betreft de productspecificaties kunt u gemakkelijk lezen via onze website. Indien u vragen heeft over ons stadsmeubilair dan kunt u altijd contact met ons zoeken via het contactformulier of via de telefoon. Berichten die via ons contactformulier worden verzonden proberen wij altijd binnen één werkdag te beantwoorden.