Parkbanken

Onderhoudsarm, stevig en fraai stadsmeubilair. Bestendig tegen verf en graffiti en optioneel te verankeren.

Meer informatie »
Morderne of klassieke parkbanken gemaakt van gerecycled kunststof.
Bekijk
V.A. € 431.80

Kleine kunststof parkbank met leuning, gemaakt van hoogwaardig gerecycled kunststof. De bank vergrijst niet snel en behoeft weinig onderhoud.

Bekijk
V.A. € 206.48

Kleine 1200mm barford parkbank zonder leuning. Volledig gemaakt van hoogwaardig kunststof, vereist weinig onderhoud en heeft een lange levensduur.

Bekijk
V.A. € 607.90

Comfortabele parkbank met leuning gemaakt van hergebruikt PE kunststof. Het frame van de bank is standaard zwart en heeft een gietijzer uiterlijk, de banken zijn cedar houtkleurig. Het is makkelijk in onderhoud en snel en simpel te monteren.

Bekijk
V.A. € 294.40

Comfortabele parkbank met een lengte van 1800mm, vereist weinig onderhoud en heeft een lange levensduur. De Barford is perfect voor bijvoorbeeld een camping, speeltuin, park of schoolplein.

Bekijk
V.A. € 531.44

De frames van de Langford parkbanken worden vervaardigd van duurzaam gerecycled kunststof met de vorm en uitstraling van gietijzer. Het frame wordt afgewerkt met natuurlijk gekleurde kunststof planken met een hout oppervlak. Dit creëert een geheel met een hoog prestatie niveau en een professionele uitstraling. 

Bekijk
V.A. € 279.10

Duurzame en comfortabele parkbank, ideaal voor locaties als parken, scholen en recreatiegebieden. De langford heeft zijn kwaliteit te danken aan het kunststof waar het van is gemaakt.

Bekijk
V.A. € 187.34

Langford 1200mm parkbank leverbaar in de kleur cedar, optioneel te verankeren. Leuke toevoeging voor iedere speeltuin, schoolplein of camping.

Bekijk
V.A. € 370.87

Solide parkbank met rugleuning, een fijne zitplaats voor ieder. Het product is simpel te monteren en optioneel te verankeren.

Bekijk
V.A. € 443.51

Mooi klein zitbankje met enerzijds een bij en anderzijds een slak afgebeeld. Deze kleine bank is gemaakt van slagvast HDPE kunststof van hoge kwaliteit.

Bekijk
V.A. € 443.51

Kleurvaste parkbank bevat een lieveheersbeestje en rups paneel aan de zijkant. Het gebruikte kunststof is van gerecyclede afkomst. Het product is onderhoudsarm en middels een paar handelingen simpel en snel te monteren.

Bekijk
V.A. € 584.96

Klein schaap en paard zitbankje met stevige HDPE dierpanelen aan de zijkanten. Het gebruikte kunststof is van gerecyclede afkomst en heeft een lange theoretische levensduur. Dit resulteert in een product met weinig onderhoud en een lange levensloop.

Bekijk
V.A. € 584.96

Klein zitbankje met twee dieren, onderdeel van de Farm Fun Set van Enviroplay. De zitbanken zijn gemaakt van gerecycled HDPE kunststof. De bankjes zijn makkelijk en snel te plaatsen.

Kunststof Parkbanken

De parkbanken op Speelplaatsinrichting.nl zijn afkomstig uit het stadsmeubilair assortiment van Envirostreet. De zitbanken worden vervaardigd uit gerecycled kunststof, net als de kunststof picknicktafels, en hebben een lange theoretische levensduur. Zo wordt er bijvoorbeeld bij de productie van een enkele 1800mm lange Langford parkbank met leuning kunststof gebruikt afkomstig van ongeveer 1020 gerecyclede frisdrank flessen. Een leuk detail om te vertellen bij onze parkbanken. Vergeleken met parkbanken gemaakt van hout, bieden onze straatmeubels verschillende voordelen. Zo zijn ze bijzonder bestendig tegen weersinvloeden, behoeven ze veel minder onderhoud en hecht vuil, graffiti of verf zich moeilijk aan het materiaal. Dit gecombineerd met de al zeer lange theoretische levensduur zorgt ervoor dat de banken zich over tijd als het ware terugverdienen.

Toepassing van Kunststof Parkbanken

De banken zijn in diverse omgevingen toepasbaar zowel stedelijk als landelijk. U kunt zelf kiezen welke het beste past in uw toepassing. Alle banken hebben standaard een stevig zwart frame en de planken zijn, afhankelijk van het type, in diverse (hout) kleuren leverbaar. U kunt de kunststof parkbanken gewoon schoonmaken met een lauw sopje en een spons. Wij raden aan het bijgeleverde inspectieschema te hanteren, dit t.a.v. uiterlijk behoud, veiligheid en eventueel vandalisme. De banken zijn optioneel te verankeren met een verankering set, dit kan in zowel zand als beton. Wij hebben over de jaren heen de parkbanken reeds al op verschillende locaties in Nederland en België mogen leveren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan gemeentes, scholen, sportverenigingen, campings of parkbeheerders. Voor meer informatie raden wij aan de databladen en verwerkingsinstructies te raadplegen die bij de individuele product pagina’s staan. Voor andere vragen over onze producten of over de levertijd raden wij aan contact op te nemen met de klantenservice.