Farm fun

Leuke zit- en speelobjecten met het thema boerderijleven. Een leuke toevoeging voor iedere speeltuin, gemaakt van kleurvast en onderhoudsarm kunststof.

Meer informatie »
FarmFun Boerderij Speeltoestellen Collectie | Speelplaatsinrichting.nl
Bekijk
V.A. € 788.00

Mooie kunststoffen trekker, gemaakt van 100% gerecycled HDPE. Hierdoor rot, barst of splintert het materiaal niet en behoeft het weinig onderhoud.

Bekijk
V.A. € 2748.04

Mooie trekker van kunststof, bestaat uit 100% gerecycled HDPE kunststof. Het materiaal barst, rot of splintert niet en vereist weinig onderhoud.

Bekijk
V.A. € 607.91

Speeltoestel aanhangwagen koe, bestaande uit volledig gerecycled kunststof. Lange levensduur en vereist weinig onderhoud.

Bekijk
V.A. € 607.91

Aanhangwagen hond vereist weinig onderhoud en heeft een lange levensduur. Gemaakt van 100% gerecycled HDPE kunststof.

Bekijk
V.A. € 607.91

Mooie aanhangwagen van gerecycled HDPE kunststof met lange levensduur. Gegarandeerd van goede kwaliteit en vraagt weinig onderhoud.

Bekijk
V.A. € 470.26

Boerenwinkel van HDPE kunststof. 100% gerecycled, weinig onderhoud en lange levensduur. Materiaal splintert, barst of rot niet.

Bekijk
V.A. € 3639.85

Speeltoestel trailer van kunststof. Materiaal is 100% gerecycled HDPE kunststof. Het product heeft een lange levensduur en is kleurvast. Weinig behoefte aan onderhoud.

Bekijk
V.A. € 344.10

Koe zitje gemaakt van HDPE kunststof. Dit materiaal heeft een lange levensduur en is onderhoudsarm. Vuil, verf of algen hechten zich moeilijk aan het materiaal.

Bekijk
V.A. € 344.10

Speeltoestel zitje paard met samenstelling van volledig gerecycled kunststof. Dit kunststof is van hoge kwaliteit waardoor het niet verkleurd of beschadigd.

Bekijk
V.A. € 340.27

Het schaap zitje is gemaakt van kunststof en is onderdeel van de Farm Fun set van Enviroplay. Het gebruikte materiaal is 100% gerecycled. De hoge kwaliteit zorgt ervoor dat het product onderhoudsarm is en bestendig is tegen rotten, barsten of splinteren.

Bekijk
V.A. € 344.10

Mooi zitje biggetje van 100% gerecycled materiaal. Kleurvast speeltoestel met weinig behoefte aan onderhoud en een lange levensduur.

Farm Fun

De Farm Funbuiten speelset van Speelplaatsinrichting.nl zit boordevol speeltoestellen die passen bij het boerenleven zoals we dat in Nederland tegenkomen. Onder andere veertoestellen, bankjes met panelen in de vorm van boerderijdieren en tractors met zitvlakken vallen onder onze oer-Hollandse Farm Fun-collectie. De panelen van deze speeltoestellen zijn gemaakt van gerecycled PE kunststof met een zeer hoge dichtheidsgraad. Dankzij deze hoge dichtheid neemt het materiaal nauwelijks vocht op en zullen vuil en algen nauwelijks vast blijven zitten aan de panelen. Dit maakt de speeltoestellen onderhoudsarm en goed bestand tegen de veranderlijke weersomstandigheden.

Farm Fun Speeltoestellen en hun toepassing

De toestellen van de Farm Fun-collectie zijn geschikt voor toepassing in meerdere gelegenheden. Zo kunnen deze toestellen worden gebruikt op het terrein van kinderboerderijen, maar ook in speeltuinen, stadsparken, op campings en op schoolpleinen komen ze goed tot hun recht. De toestellen kunnen makkelijk schoon worden gemaakt met een spons of doek in een sopje. Dit hoeft slechts periodiek gedaan te worden.

Bij de Farm Fun-collectie worden standaard papieren versies van montage instructies en inspectieschema’s bijgeleverd. Voor verdere productspecificaties kunt u de documentatie op onze website raadplegen. Indien u vragen heeft over onze Farm Fun-collectie, neemt u dan gerust contact met ons op. Wij zullen ons best doen om u binnen één werkdag passend te woord te staan.