Picknicktafels

Fraaie en onderhoudsarme picknicktafels gemaakt van gerecycled kunststof. Optioneel te verankeren middels een verankeringset bovengronds of ondergronds.

Meer informatie »
Bekijk
V.A. € 975.00

Naast de Colourburst en Deluxe uitvoering zijn de Enviroplay A-frame picknicktafels ook verkrijgbaar met een bordspel tafelblad van gerecycled HDPE. De picknicktafel bordspel is qua frame gelijkwaardig aan de picknicktafel A-frame 1500mm en beschikt net als de Deluxe over staal verstevigde zitplanken.

Bekijk
V.A. € 600.00

De colourburst 1500mm A-frame picknicktafel is een fraaie en kleurvolle verrijking voor vrijwel iedere speelplaats of parkje. De tafels verkleuren amper en zijn optioneel te verankeren.

Bekijk
V.A. € 745.55

Aan de Stratford picknicktafels van Enviroplay kunt u gemakkelijk zes kinderen tot een leeftijd van 7 jaar plaatsen. Er zijn veel kleurcombinaties waar u uit kunt kiezen en er kan, tegen een geringe meerprijs, een bericht of logo in het tafelblad of frame worden gegraveerd. De tafels zijn verstevigd met roestvrijstalen verbindingselementen en uitgevoerd met slagvaste, kleurvaste en robuuste 19mm HDPE panelen. Dit maakt de stratford picknicktafels kleurrijk, hygiënisch, duurzaam, veilig en na gebruik 100% recyclebaar.

Bekijk
V.A. € 900.00

Deze variant van de Picknicktafel Deluxe is Rolstoeltoegankelijk. De tafel is gemaakt van gerecycled HDPE kunststof en heeft een lengte van 1800 millimeter. Het blad wordt standaard geleverd in de getoonde cederkleur. De tafel wordt onder andere verwerkt in parken, tuinen, schoolpleinen en speeltuinen. Door het materiaalgebruik is deze Rolstoelvriendelijke Picknicktafel daar uitermate geschikt voor, omdat het slagvast en kleurvast is. Ook rot het niet en zal het niet barsten of splinteren.

Bekijk
V.A. € 650.00

Deze rolstoeltoegankelijke Picknicktafel is diverse kleuren beschikbaar. De picknicktafel heeft een lengte van 1800mm en is zoals de naam al verklapt volledig toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Deze picknicktafel van gerecycled HDPE kunststof kan in diverse omgevingen worden geplaatst en is optioneel te verankeren.

Bekijk
V.A. € 850.00

De Clarendon Rondo tafels zijn geschikt voor gebruik door zowel kinderen als volwassenen, het materiaal is daarnaast zeer slagvast en weerbestendig. Dit maakt de ronde buitentafel toepasbaar in vrijwel alle buitenlocaties, zoals bij en rondom scholen, cafés, parken, speeltuinen of restaurants.

Bekijk
V.A. € 750.00

Kleurvolle 1800mm lange picknicktafel volledig gemaakt van slagvast en onderhoudsarm kunststof. Optioneel boven- als ondergronds te verankeren. Dit product wordt standaard geleverd als platbouwpakket dat middels een paar simpele handelingen snel in elkaar te zetten is.

Bekijk
V.A. € 700.00

De picknicktafel A frame deluxe heeft een lengte van 1500mm en is uitgevoerd met cedar kleurige zit- en tafelplanken. Deze picknicktafel is optioneel te verankeren, zowel boven- als ondergronds. Deze tafel is zeer geschikt voor buiten toepassing in tuinen, parken of pleinen.

Bekijk
V.A. € 994.07

De A-Frame 1800mm picknicktafel is verkrijgbaar met of zonder verankeringsset. Deze bank is tevens ook leverbaar in lengtes van 1500mm en in een rolstoelvriendelijke uitvoering. De uit gerecycled hdpe kunststof geproduceerde picknicktafels zijn erg erg stevig en bestendig. Dit type tafel leent zich uitstekend om gebruikt te worden bij parken, tuinen, schoolpleinen of speeltuinen.

Kunststof Picknicktafels

Speelplaatsinrichting.nl verkoopt hoogwaardige kunststof picknicktafels gemaakt van gerecycled materiaal. Onze A-frame tafels behoeven weinig onderhoud en hebben een zeer lange theoretische levensduur. Vergeleken met traditionele buitentafels gemaakt van hout zal dit na verloop van tijd u veel geld en moeite besparen. De tafels zijn onderdeel van het Envirostreet stadsmeubilair assortiment en zijn in diverse afmetingen, uitvoeringen en kleuren leverbaar. Een picknicktafel wordt als plat bouwpakket geleverd en is in veel gevallen binnen 10 minuten te assembleren. De A-frame buitentafels zijn bijzonder stevig en goed bestendig tegen weersinvloeden en invloed van UV-licht. Wij hebben de picknicktafels reeds al op diverse locaties in Nederland en België mogen leveren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan scholen, verenigingen, bedrijven, pretparken of gemeentes.

Onderhoud van Kunststof Picknicktafels

Voor onderhoud raden wij aan de picknicktafels of parkbanken af en toe schoon te maken met een lauw sopje en een spons, optioneel met een hoge drukspuit in waaiervorm op minimaal 30cm afstand. Door de hoge dichtheid van gerecyclede PE is de vochtopname zeer laag en kan vuil of verf zich moeilijk aan het materiaal hechten. De picknick tafels behouden hierdoor langer hun mooie uiterlijk en zijn minder gevoelig voor vandalisme. Optioneel zijn de picknicktafels te verankeren met een verankering set, deze kunt u erbij bestellen. Voor openbare speelgelegenheden is verankeren verplicht volgens de Europese EN 1176 norm. Voor productspecificaties, inspectieschema’s en montage instructies raden wij aan de bijgeleverde documentatie door te nemen. Hou bij het bestellen rekening met een vrij lange levertijd. Als u vragen heeft over onze kunststof picknicktafels of de levertijden kunt u gerust contact met ons opnemen via de verschillende kanalen. Wij reageren meestal binnen een werkdag.