Fun express

De fun express zit- & speeltoestellen voor buiten zijn een leuke toevoeging voor iedere speelomgeving. Gemaakt van onderhoudsarm en kleurvast gerecycled kunststof.

Meer informatie »
Fun Express - Buiten zit- & speeltoestellen | Speelplaatsinrichting.nl
Bekijk
V.A. € 432.03

De station shop is gemaakt van 100% gerecycled kunststof. Dit HDPE kunststof zorgt voor een standvaste samenstelling, waardoor het speeltoestel amper beschadigd.

Bekijk
V.A. € 791.45

Teade is een locomotief speeltoestel grotendeels gemaakt van volledig gerecycled kunststof. De HDPE kunststof zorgt dat het speeltoestel niet gaat rotten, barsten of splinteren. Een leuke toevoeging voor iedere speeltuin of omgeving.

Bekijk
V.A. € 485.58

Het speeltoestel ticket shop is een simpel paneel waar kinderen mee kunnen spelen. Dit product wordt zonder palen geleverd, het is op diverse plekken te plaatsen.

Bekijk
V.A. € 508.50

Mooie groene wagon, bestaat uit kunststof van volledig gerecyclede afkomst. Het toestel beschikt over twee zitjes geschikt voor kleine kinderen en twee stevige rvs handrails.

Bekijk
V.A. € 508.50

Fraaie paarse wagon gemaakt van kunststof, onderdeel van de Enviroplay fun express speeltuin set. Dit speeltoestel is gemaakt van HDPE kunststof en heeft twee stevige handrails en zitjes.

Bekijk
V.A. € 508.50

Kunststoffen wagon, gemaakt van volledig gerecycled HDPE. De materiaalsamenstelling maakt dit speeltoestel kleurvast en onderhoudsarm.

FUN EXPRESS

Voor kinderen is de Fun Express buiten speeltoestelset van Speelplaatsinrichting.nl de ideale speelset om zich uit te leven. De speeltoestellen zijn interactief en hebben een kindvriendelijke uiterlijk. In de speeltoestellen is materiaal verwerkt dat weinig onderhoud behoeft en bij de ontwerpfase is de veiligheid van de kinderen voorop gesteld. Hoogwaardige materialen van hergebruikte afkomst geven producten van Fun express veel voordelen. Producten zullen bijvoorbeeld niet aangetast worden door krassen, stoten en zullen niet splinteren.

KINDERPRET

Weinig onderhoud betekent niet dat u niet hoeft om te kijken naar het toestel, wij adviseren om de instructies uit het datablad op te volgen en af en toe een controle uit te voeren om de staat van het product te analyseren. Uiteraard bevat het datablad meer dan alleen onderhoudsinformatie, zaken als omvang, gewicht en levering zijn er ook in opgenomen. Voor de panelen uit de Fun express set geldt dat steunpalen niet standaard meegeleverd worden, u kunt ze wel toevoegen aan de bestelling. Het is mogelijk om een order te doen voor meerdere speeltoestellen, u kunt ze toevoegen aan uw winkelwagen. Onze klantenservice is binnen de openingstijden beschikbaar voor uw vragen, neem gerust contact op.