Steam express

De Steam explress zit- & speeltoestellen zijn een leuke, fraaie en onderhoudsarme toevoeging voor iedere speelomgeving. Het thema is net als bij de Fun Express "het spoor".

Meer informatie »
Steam express - Zit- & speeltoestellen met het thema Spoor | SPI.nl
Bekijk
V.A. € 3813.80

Het speeltoestel Sytse Stoom is een groot speeltoestel in de vorm van een locomotief. Het product bevat zitbanken aan de achterkant en een tunnel aan de voorkant waar kinderen door heen kunnen kruipen.

Bekijk
V.A. € 1104.95

De rode wagon nummer 1 ontworpen is onderdeel van de Sytse stoom set. Het speeltoestel is hoofdzakelijk gemaakt van gerecycled materiaal en heeft een zeer lange levensduur.

Bekijk
V.A. € 1104.95

De groene wagon nummer 2, uitgerust met twee zitbanken en een stevige roestvrije aluminium handrail. Het toestel is naar de railing en bevestigingsmaterialen gemaakt van kleurvast en onderhoudsarm HDPE kunststof.

Bekijk
V.A. € 1104.95

Wagon nummer 3 heeft twee zitjes en een stevige handrail, het product is onderdeel van de Sytse Stoom set. Het is middels een paar snelle handelingen en simpel gereedschap snel in elkaar te zetten.

STEAM EXPRESS

De buiten zit & speelset Steam express van Speelplaatsinrichting.nl bestaat uit vier fraaie speeltoestellen; een locomotief en drie wagons, de wagons hebben elk een andere kleur. Elk product heeft een lange levensduur met dank aan het HDPE kunststof materiaal. Kunststof van dit type is onderhoudsarm, slijt niet en is kleurvast. Dit materiaal is in zijn geheel uit gerecyclede materialen geproduceerd. Op de afbeeldingen van de producten kunt u zien hoe het product eruit ziet als deze vol assembleert is. Afbeeldingen vindt u op de productpagina’s waar ook andere informatie over het product is te vinden.

KINDVRIENDELIJK

Speeltoestellen uit de Steam express set zijn ontworpen volgens de Brits-Europese veiligheidsstandaard, de toestellen zijn door een keuring gegaan om te bevestigen dat ze aan de eisen voldoen. Niet alleen de veiligheid is kindvriendelijk, in het design zijn vormen en kleuren gebruikt die kinderen aanspreken. In de databladen van de producten staat informatie met betrekking tot productkenmerken en levering van het product. Bij twijfel of vragen kunt u terecht bij onze klantenservice. Medewerkers met de benodigde kennis zijn aanwezig tijdens openingstijden om uw vragen te beantwoorden. Buiten openingstijden kunt u altijd een mail sturen, deze zal dan zo snel mogelijk worden beantwoord.