Nessie

Deze zit- & speeltoestellen draaien helemaal om het monster van Loch Ness. De Nessie set bestaat uit diverse zit-, speel en interactie speelelementen die leuk zijn voor kleine kinderen. Gemaakt van kleurvast en onderhoudsarm kunststof.

Meer informatie »
Nessie - Speelset; Interactief, speels en fraai | SPI.nl
Bekijk
V.A. € 1223.48

De staart van Nessie, voorzien van een klokkenspel. Dit speeltoestel is onderdeel van de Nessie speelset van Enviroplay. De zijpanelen zijn slagvast en tevens bijzonder kleurvast.

Bekijk
V.A. € 917.13

De "kop" van nessie beschikt over een schoolbord waar kinderen met krijt leuke tekeningen op kunnen maken. Dit toestel is onderdeel van de Nessie speelset van Enviroplay.

Bekijk
V.A. € 1521.69

Handig speeltoestel onderdeel van de Nessie speelset van Envirplay. Dit toestel heeft een handig vak waar men bijvoorbeeld speelgoed kan opbergen. leuk in combinatie met de andere toestellen uit deze set. Het toestel beschikt over een stevig stalen frame.

Bekijk
V.A. € 913.78

Kleine kinderpicknicktafel uit de Nessie set van Enviroplay gemaakt van kleurvast kunststof. Dit toestel is ontworpen volgens de Europese norm ten aanzien van de veiligheid van speeltoestellen.

Bekijk
V.A. € 844.97

Stevige kunststoffen tunnel en daarop een loopoppervlak. Kenmerken van dit product zijn dat het onderhoudsarm is en een lange levensduur heeft.

NESSIE

Nessie is een zit & speeltoestel set van Speelplaatsinrichting.nl met speeltoestellen die elk een andere functie vervullen. Zo is er een tunnel, opslag, picknicktafel, schoolbord en klokkenspel. De groene speeltoestellen kunnen los en in combinatie gebruikt worden op de speelplaats. Ieder toestel is van hergebruikt HDPE gemaakt waardoor de levensduur erg lang is. Mocht het product aan zijn eind komen, dan wordt het opnieuw gerecycled. HDPE is kunststof dat niet beïnvloed wordt door het weer en het neemt geen vocht op. Hierdoor zijn producten uit de Nessie groep goed toepasbaar op elke speelplaats.

SPEELSET

Producten van Nessie stimuleren de beweging onder kinderen, in de speeltoestellen zijn allerlei speelelementen verwerkt zodat ze zich kunnen uitleven. Veiligheidseisen zijn opgenomen in de speeltoestellen, de Europese en Britse standaard is gehanteerd. Transport en levering worden door ons geregeld, bevestigingsmaterialen worden standaard bij het speeltoestel geleverd. Het onderhoud van de producten is minimaal, geregeld poetsen of schrobben is voldoende. De product databladen omschrijven kenmerken die belangrijk zijn voor de eigenaar, denk hierbij aan formaat, gewicht en doelgroep. Gedurende de openingstijden kunt u contact met ons opnemen om vragen te stellen en in gesprek te gaan.