Diversen

Onder deze categorie vallen de diverse sporttoestellen die een leuke toevoeging kunnen zijn aan een speelomgeving. Denk aan instructies, scorebord of een stopwatch.

Meer informatie »
Sporttoestellen diversen - Scorebord, stopwatch of instructieborden
Bekijk
V.A. € 692.00

Eenvoudig uit te voeren Fitness Instructieborden die standaard worden geleverd in een set van 8 stuks. Losse verkoop van de borden is niet mogelijk.

Bekijk
V.A. € 250.40

Dit scorebord is voorzien van 6 knoppen die handmatig verschoven kunnen worden. Op die manier kunnen kinderen makkelijk de score van hun spel bijhouden via dit bord.

Bekijk
V.A. € 1311.00

Deze Stopwatch is makkelijk te bedienen via de grote knoppen op het bord. Hij voorziet zichzelf van stroom door middel van een zonnepaneeltje die in het paneel verwerkt zit.

Diversen

Naast zeer specifieke producten, hebben wij op Speelplaatsinrichting.nl ook producten in ons assortiment die toepasbaar zijn in een breed scala aan situaties. Zo bieden wij een set van 8 paneeltjes aan, waar Engelstalige instructies voor fitnessoefeningen op staan. Met een dergelijke set kan er een route worden aangelegd in bijvoorbeeld een bos of op het schoolplein van een internationale school, om zodoende volwassenen of kinderen te stimuleren om een oefening te doen. Onder de categorie Diversen zult u naast dit soort sets bijvoorbeeld ook een stopwatch vinden die zijn energie uit de natuur haalt door middel van een zonnepaneeltje in het ontwerp. Veel van de producten zijn goed in combinatie de sporttoestellen uit de balspel categorie te gebruiken.

Materiaalgebruik van het Diversen assortiment

Alle producten uit de Diversen-categorie zijn gemaakt van gerecycled PE kunststof met een hoge dichtheid (HDPE). Dit houdt in dat deze producten slagvast zijn en daarmee vandaalbestendig genoemd kunnen worden. Ook zullen deze panelen van HDPE niet barsten, rotten of splinteren. Daarnaast vervagen de kleuren niet door zonlicht, omdat er zeer vernuftige UV-stabilisatoren in onze panelen worden verwerkt. In hun geheel zijn alle producten uit deze categorie onderhoudsarm, waardoor ze slechts periodiek gereinigd hoeven te worden met bijvoorbeeld een doek of spons. De bevestigingsmaterialen voor deze producten worden niet standaard bijgeleverd.

De instructies met betreking tot montage en inspectie voor de veiligheid en het onderhoud worden in papieren versie bijgeleverd. Overige documentatie kunt u via onze website altijd raadplegen, zoals productspecificaties en afmetingen. Mocht u toch vragen hebben over ons assortiment, neem dan vooral contact met ons op. Wij zullen dan proberen om u binnen één werkdag een reactie te geven.