Huisjes & voertuigen

Speelhuisjes en -voertuigen vervaardigd van hoogwaardig HDPE kunststof. Behoeft weinig onderhoud en is snel te plaatsen. Denk aan leuke speelboot, speelauto of een klein kasteeltje!

Meer informatie »
Bekijk
V.A. € 1800.81

Simpele hut gemaakt van kleur- en slagvast kunststof van hoge kwaliteit. Het toestel is snel te plaatsen en optioneel te verankeren.

Bekijk
V.A. € 2148.25

Kleurvolle bloemenhut gemaakt van kleurvast en onderhoudsarm kunststof. Leuk voor in de (speel)tuin, heeft twee zitjes binnen. De bloemenwinkel hut wordt volledig geassembleerd geleverd en behoeft weinig onderhoud.

Bekijk
V.A. € 2148.25

Leuk hutje voor in de speelplaats, volledig gemaakt van HDPE kunststof. Dit speeltoestel is simpel te monteren en behoeft weinig onderhoud t.a.v. traditionele houten alternatieven.

Bekijk
V.A. € 1422.30

Mooi kasteel gemaakt van 100% gerecycled HDPE kunststof van hoge kwaliteit. Door de materiaal samenstelling verkleurt het toestel amper en barst, rot of splintert het niet.

Bekijk
V.A. € 1414.64

Prachtige duikboot met een roer en een comfortabel zitbankje. De kunststof boot is voorzien van doorzichtige polycarbonaat ramen, deze zijn bijzonder slagvast.

Bekijk
V.A. € 4389.21

Kunststof piratenschip van volledig gerecyclede afkomst. De boot heeft een zeer lange levensduur en vereist weinig onderhoud.

Bekijk
V.A. € 2741.36

Kunststof vissersboot voor kinderen, leuk voor op de speelplaats. Het gerecyclede kunststof maakt het speeltoestel kleurvast en bijzonder makkelijk in onderhoud.

Bekijk
V.A. € 4932.13

Gezellig pontje van kunststof, geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar. Het speeltoestel is onderhoudsarm en kent een lange levensduur door het HDPE materiaal wat is gebruikt.

Bekijk
V.A. € 577.33

Mooi kunststof speelpaneel met daarop een Engelse ambulance afgebeeld. Het is gemaakt van hoogwaardig gerecycled HDPE kunststof en behoeft weinig onderhoud.

Bekijk
V.A. € 596.45

Een mooi speelpaneel gemaakt van HDPE kunststof, inclusief spiegel en stuurwiel aan de achterkant. Het toestel behoeft weinig onderhoud en heeft een lange levensduur.

Bekijk
V.A. € 5104.19

Groot speeltoestel gemaakt van gerecycled kunststof van hoge kwaliteit. Het kunststof zorgt ervoor dat het product weinig onderhoud behoeft en een lange levensduur heeft.

Bekijk
V.A. € 477.92

Leuk speelpaneel voor op de speelplaats met daarop een Engelse politie auto afgebeeld. Het is volledig gemaakt van HDPE kunststof. Dit kunststof is bijzonder kleurvast en van hoge kwaliteit.

HUISJES EN VOERTUIGEN

Bent u op zoek naar huisjes en voertuigen voor in de speelplaats? Dan bent u bij Speelplaatsinrichting.nl op het juiste adres. Hier vindt u een groot aanbod van buiten speeltoestellen in de vorm van auto’s, boten of hutten. Ze zijn leuk en veilig voor de kinderen en bijzonder praktisch voor de beheerder. Speeltoestellen van dit type zijn ontworpen volgens diverse Europese veiligheidsnormeringen en geschikt voor kinderen van diverse leeftijdscategorieën. Bij de ontwikkeling van deze producten is naast het leuke uiterlijk ook bijzonder veel aandacht geschonken aan de veiligheid. De toestellen hebben een lange levensduur en moeten na vele jaren gebruik natuurlijk nog steeds veilig zijn.

Kunststof speeltoestellen bieden tal van voordelen ten aanzien van traditionele houten alternatieven. Ten eerste wordt elk speelhuisjespeelboot of speelvoertuig van hoogwaardig HDPE-kunststof gemaakt, dit materiaal heeft een lange levensduur en rot, barst of splintert niet. Ons HDPE-kunststof is van gerecyclede afkomst, het komt uit diverse productie als consumptie afvalstromen. Dit kunststof kan na haar levenscyclus als speeltoestel, weer volledig hergebruikt worden. Het materiaal is door en door gekleurd en behoeft niet intensief onderhouden te worden.

Onderhoud technisch kan met kunststof veel gewonnen worden. Hoewel onze speeltoestellen in aanschaf dan wel duurder zijn, verdient dit zich over tijd terug ten aanzien van onderhoudskosten en levensduur. Alg, vuil of verf kan zich door de hoge dichtheid niet in het materiaal hechten en door de toevoeging van UV-stabilisators verkleurt het niet snel. Wij raden aan de toestellen schoon te maken met een spons of een hogedrukreiniger (max druk 100 bar). Optioneel kan men de toestellen in de grond verankeren (vereist voor publiek toegankelijke omgevingen), hiervoor kan met extra verankeringssets bijbestellen.

U staat vrij om de toestellen in deze categorie te combineren met ander buitenspeelgoed op de website. Zodoende kunt u een gehele speelplaats voorzien van een mooie variëteit van speeltoestellen. Elk speelhuisje in ons assortiment heeft een uniek design en zijn voorzien van comfortabele zitplankjes. Tevens hebben de kinderhuisjes een open ontwerp, zodoende kunt u de kinderen alsnog goed in de gaten houden. Sommige panelen zijn daarnaast voorzien van verschillende interactieve onderdelen wat het spelen net wat leuker maakt.

De grote toestellen zijn voorzien van een extra grip vloer, RVS bevestigingsmateriaal en aluminium stangen. Ze worden geleverd in semi-geassembleerde secties die u middels een paar handelingen snel en simpel kunt samenvoegen. Qua kleuren, vormen en afmetingen kunnen de speeltuigen variëren. Op de afzonderlijke productpagina’s en databladen worden deze specificaties verder toegelicht. Indien u vragen heeft kun u natuurlijk altijd contact opnemen middels de diverse kanalen. Wij reageren meestal binnen een werkdag en kunnen veel ten aanzien van totaaloplossingen voor speeltuininrichting.