Balspellen

Hieronder vindt u alle sporttoestellen die met balsporten te maken hebben; goals, korven tot aan muurdoelwitten. Een leuke toevoeging tot elke sport- & speelomgeving.

Meer informatie »
Balspel sportelementen; goals, korven & muurdoelwitten
Bekijk
V.A. € 302.00

Dit Basketbalbord is voorzien van permanente belijning door middel van graveren en het bord is gemaakt van gerecycled HDPE kunststof.

Bekijk
V.A. € 783.79

Dit Goal is gemaakt van gerecycled HDPE kunststof en moet aan een muur worden bevestigt. De platen zijn onderhoudsarm en hoeven slechts periodiek afgenomen te worden met een doek of spons.

Bekijk
V.A. € 780.00

Deze Blauwe Korf is voorzien van drie gaten, en ieder gat is voorzien van een eigen score. De uitdaging is om een zo hoog mogelijke score te behalen, door de bal via het juiste gat de korf weer uit te laten gaan.

Bekijk
V.A. € 280.00

Dit slagvaste Doelwit voor aan de Muur heeft een diameter van Ø1200 millimeter. Door te mikken op de verschillende scores kunnen kinderen punten verdienen en zodoende het spel winnen.

Bekijk
V.A. € 180.00

Dit Kleine Muurdoelwit heeft een diameter van Ø800 millimeter. Het is ideaal voor verschillende spellen waarbij scores belangrijk zijn. Het paneel is in zijn geheel kleurvast en zal niet bezwijken onder de verschillende weersomstandigheden.

Bekijk
V.A. € 3200.00

Kleurrijke set van 5 wandpanelen die aan een muur kunnen worden vastgemaakt. Leuke en erg kleurrijke decoratie voor sportomgevingen.

Bekijk
V.A. € 1915.00

Een zwarte wandpanelen sport bestaat uit 3 panelen en is gemaakt van gerecycled HDPE kunststof. De panelen zijn zeer stevig en gaan een leven lang mee.

Balspel

Op Speelplaatsinrichting.nl verkopen wij verschillende balspel toestellen, maar ook attributen die gebruikt kunnen worden bij deze balspellen. Korven, scorewandensets, basketbalborden en muurgoals zijn onder andere aanwezig in ons assortiment. Al onze producten die vallen onder de categorie balspel zijn gemaakt van gerecycled PE kunststof met een zeer hoge dichtheid. Sommige producten uit deze categorie zijn voorzien van ingegraveerde belijning. Al met al zorgt dit voor betrouwbare sportattributen die bijvoorbeeld niet zullen vervagen onder de weersomstandigheden, omdat algen en vuil nauwelijks kunnen hechten aan het dichte materiaal. De producten uit de Diversen categorie sluiten mooi aan het assortiment van balspel toestellen.

Onderhoud van het Balspellen assortiment

De producten zijn onderhoudsarm en hoeven slechts periodiek gereinigd te worden. Wij adviseren om dit te doen met water via een hogedrukreiniger met niet meer dan 100 bar druk. Voor een resultaat zonder risico kunt u de attributen het beste reinigen met water dat in waaiervorm het oppervlak raakt, waarbij er 30 centimeter tussen het oppervlak en de spuitmond zit.

Sommige attributen uit de Balspel categorie dienen aan de muur te worden vastgemaakt. De bevestigingsmaterialen hiervoor worden niet standaard bijgeleverd. Instructies met betrekking tot de montage van de producten en de inspectieschema’s voor de veiligheid en het onderhoud worden in papieren versie bijgeleverd. Daarnaast kunt u productspecificaties inzien op onze website. Indien u toch nog met een vraag zit, neem dan contact met ons op. Wij zullen veelal binnen één werkdag reageren.