Filteren op

Categorieën

Categorieën

Stadsmeubilair

Er zijn 19 producten.

Item 1-18 van 19 in totaal item(s)

Actieve filters

Stadsmeubilair

Kunststof stadsmeubilair

In een stedelijke omgeving is stadsmeubilair nodig dat lang meegaat en daarnaast vandaalbestendig is. Daarom verkoopt Speelplaatsinrichting.nl onder de merknaam Envirostreet speciaal straatmeubilair, gemaakt van gerecycled PE kunststof met een hoge dichtheid (HDPE). Tot deze specifieke categorie behoren onder andere parkbanken en picknicktafels. Zowel de parkbanken als de picknicktafels zijn verkrijgbaar in meerdere varianten en in meerdere kleuren. Desondanks zijn er enkele kenmerken die in alle producten uit deze categorie naar voren komen. Zo zijn de parkbanken en picknicktafels slag-, kleur- en slijtvast en zal het materiaal niet gaan rotten, barsten of splinteren. Deze kenmerken tezamen staan garant voor betrouwbare producten die jarenlang mee zullen gaan.

Een specifieke soort stadsmeubilair die wij met trots in ons assortiment hebben opgenomen, zijn de rolstoeltoegankelijke picknicktafels. Deze speciale picknicktafels zijn voorzien van een uitsparing, waardoor iemand die gebruikmaakt van een rolstoel ook aan tafel kan plaatsnemen. Dit ontwerp sluit goed aan bij de maatregelen die steeds meer steden en dorpen treffen om hun centrum rolstoelvriendelijk in te richten. Onze rolstoeltoegankelijke picknicktafels zijn verkrijgbaar in twee varianten, namelijk in de Deluxe- en de Colour-variant. De Deluxe Rolstoeltoegankelijke Picknicktafel is verkrijgbaar in de kleur van cederhout en de Colour Rolstoeltoegankelijke Picknicktafel is standaard uitgevoerd in een opvallende hemelsblauwe kleur.

Stadsmeubilair voor speelomgevingen of parken

Door de jaren heen heeft Speelplaatsinrichting.nl al veel parken, scholen en gemeentes mogen voorzien van HDPE straatmeubilair in de vorm van parkbanken en picknicktafels. Eén van de voordelen van dergelijk straatmeubilair is het onderhoudsarme aspect. Het meubilair hoeft namelijk slechts periodiek gereinigd te worden met water, onder hoge druk. Wij adviseren dit te doen via een hogedrukreiniger, waarbij er 30 centimeter afstand tussen het oppervlak en de spuitkop wordt gehouden en het water in waaiervorm op het oppervlak terechtkomt. Dit adviseren wij altijd aan onze klanten, omdat er anders een risico is op schade aan de oppervlakte van het meubilair. Het meubilair kan ook met de hand worden gereinigd, door het af te nemen met een doek of spons en een sopje water. Dit kost echter meer tijd en de hogedrukreiniger is net zo effectief.

Instructies voor de montage en inspectieschema’s voor onderhoud en veiligheid van onze parkbanken- en picknicktafels worden in papieren versies bijgeleverd. De overige documentatie betreft de productspecificaties kunt u gemakkelijk lezen via onze website. Indien u vragen heeft over ons stadsmeubilair dan kunt u altijd contact met ons zoeken via het contactformulier of via de telefoon. Berichten die via ons contactformulier worden verzonden proberen wij altijd binnen één werkdag te beantwoorden.

Kunststof stadsmeubiliar; comfortabele parkbanken & picknicktafels