Zit- & Speelsets

Er zijn 47 producten.

Item 1-18 van 47 in totaal item(s)

Actieve filters

Zit- & Speelsets

KUNSTSTOF ZIT- & SPEELSETS

Speelplaatsinrichting.nl biedt u de keuze uit een breed aanbod speeltoestellen voor bijvoorbeeld in de speeltuin, een schoolplein of een klein parkje. De speeltoestellen zijn opgedeeld in verschillende  zit- & speelset thema’s. Ieder geeft een bepaalde sfeer af en past uitstekend binnen een bepaalde speelomgeving of toepassing. Neem bijvoorbeeld de Farm Fun set met het leuke boerderijleven thema, of juist de interactieve Zand en Water serie. De ene zou bijvoorbeeld heel goed passen bij een kinderboerderij terwijl de andere zo bij een strandje kan worden geplaatst. Specificaties en afmetingen kunt u op de individuele productpagina’s vinden.

Ieder speelset heeft dan wel een ander thema’s qua materiaal samenstelling verschillen ze amper. Vrijwel alle toestellen worden gemaakt van hoogwaardig onderhoudsarm HDPE-kunststof van gerecyclede afkomst. Dit kunststof komt zowel van consumptie als productie afvalstromen en heeft een hoge zuiverheidsgraad. Na gebruik kan dit kunststof trouwens weer volledig gerecycled worden. De speeltuininrichting toestellen worden ontworpen volgens de strenge EN 1176 veiligheidsnormering ten aanzien van speeltoestellen. Door ze te verankeren zijn ze geschikt voor toepassing in publiek toegankelijke speelomgevingen.

Kunststof speeltoestel heeft als voordeel dat het bijna onderhoudsvrij is en bijna niet verkleurt. Micro-organismen en vuil hecht zich moeilijk in of aan het materiaal, ze worden dus niet snel groen. Dit scheelt over tijd weer veel ten aanzien van onderhoud. Daarnaast zijn is het kunststof door en door gekleurd en verkleuren ze amper, u hoeft dus niet te schilderen of beitsen. We raden echter wel altijd aan het toestel periodiek schoon te maken met een spons of hogedrukreiniger. Hiermee verlengt u de levensduur en behoudt het zijn mooie uiterlijk. Dit is tevens ook een goed moment om de buiteninrichting te inspecteren ten aanzien van de algemene veiligheid. De gebruikers zijn tenslotte jonge kinderen.

De toestellen worden geleverd in diverse staten; vol geassembleerd, semi-geassembleerd of als bouwpakket. Dit is natuurlijk afhankelijk van het type toestel. Montage instructies worden natuurlijk standaard meegeleverd. U kunt de toestellen met simpel gereedschap vaak met een paar simpele handelingen in elkaar zetten. Voor grote toestellen raden wij aan altijd sterk rekening te houden met de afleverlocatie. Een vrachtwagen moet het object vakkundig kunnen afleveren zonder een kans op beschadiging of hinder.

Buiten zit- & speelsets voor speelplaatsen

Als u vragen heeft over de individuele speelplaats inrichting producten raden wij aan de databladen te raadplegen. Staat hier iets niet in kunt u natuurlijk altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij reageren meestal binnen een werkdag en kunnen in veel gevallen een totaaloplossing aanbieden. Voor grote aanvragen kunnen wij tevens ook veel meer ten aanzien van kleur wensen. De zit- & speelsets worden momenteel opgedeeld in zes speelsets; Obstakelbanen, Zand & water, Farm fun, Fun expressSteam express en Nessie.

Zit- & Speelsets - Kunststof speelelementen