Filteren op

Categorieën

Categorieën

Type sporttoestel

Type sporttoestel

Sporttoestellen

Er zijn 11 producten.

Item 1-11 van 11 in totaal item(s)

Actieve filters

Sporttoestellen

Kunststof sporttoestellen

Voor de sportieve speelplaats, schoolplein, publiek terrein of speeltuin verkoopt Speelplaatsinrichting.nl onder de merknaam Enviroplay een verscheidenheid aan buiten sporttoestellen. Deze toestellen- en attributen zijn ontworpen met slechts één doel voor ogen: kinderen én volwassenen aanzetten tot beweging! Zo verkopen wij onder andere scorewandensets en speciale paneeltjes met daarop Engelstalige instructies voor fitnessoefeningen in de buitenlucht. Met deze instructiepanelen leg je gemakkelijk een sportieve route aan op bijvoorbeeld een schoolplein of in een bos. Ook korven en goals die aan de muur kunnen worden bevestigd zitten in ons assortiment van sporttoestellen.

Een aantal kenmerken komen in al onze sporttoestellen- en attributen terug, doordat we al onze toestellen voorzien van gerecycled PE kunststof met een hoge dichtheid (HDPE). De panelen van dit materiaal nemen vrijwel geen vocht op en hebben niet te lijden onder UV-licht. Zo zijn al onze toestellen- en attributen slijtvast, slagvast en zelfs rotvast. Wij noemen ze daarom ook wel vandaalbestendig. Een ander kenmerk is dat de toestellen niet te lijden hebben onder de veranderlijke weersomstandigheden. Vuil en algen hechten zich namelijk niet aan de HDPE panelen die in onze toestellen verwerkt zitten, wat er op zijn beurt voor zorgt dat de toestellen onderhoudsarm zijn.

De scorewandensets, onder balspellen, die wij op Speelplaatsinrichting.nl aanbieden zijn dé oplossing voor een muur van een schoolplein die nog geen functie heeft of bijvoorbeeld de zijkant van een stenen schuur bij een sportvereniging waar niets mee wordt gedaan. Door scorewanden of scoreringen aan te brengen op een dergelijke muur, kunnen kinderen de muur gebruiken om op te gooien of te schieten met een bal. Zo maak je van een gewone muur waar niets aan te beleven valt met gemak een muur die wél een functie heeft, waar kinderen met plezier hun eigen balspellen op kunnen oefenen! Onder de diversen subcategorie vindt je makkelijke hulpmiddelen die het bewegen net wat leuker kunnen maken.

Sporttoestellen voor buiten speelplaatsen

Onderhoudsarm houdt in dat er slechts periodiek reiniging van de toestellen hoeft plaats te vinden. Dit adviseren wij te doen via een hogedrukreiniger met een maximum druk van 100 bar en een afstand van 30 centimeter tussen de sproeikop en het oppervlak. Zorg er daarnaast voor dat het water het oppervlak raakt in een waaiervorm, om schade aan de bovenlaag van het materiaal te voorkomen. De instructies voor het periodieke onderhoud- en veiligheidsinspectie wordt standaard in papieren versie bij de bestelling gevoegd. Ook de instructies om onze toestellen op de juiste wijze te monteren en te installeren worden in papieren versie bijgevoegd. Voor verdere informatie over bijvoorbeeld de productspecificaties kunt u onze website raadplegen. Indien u contact met ons zoekt via ons contactformulier dan proberen wij altijd om binnen één werkdag te reageren. U kunt ons natuurlijk ook telefonisch bereiken.

Sporttoestellen voor buiten speelomgevingen