Zendingen en retourzendingen

Verzending van uw pakket

Pakketten worden over het algemeen binnen 2 dagen na ontvangst van uw betaling verzonden via UPS met tracking en aflevering zonder handtekening. Als u de voorkeur geeft aan verzending via UPS Extra met vereiste handtekening, zullen er extra kosten in rekening worden gebracht. Neem contact met ons op voordat u deze bezorgwijze kiest. Welke verzending u ook kiest, u krijgt van ons een trackingcode waarmee u uw pakket online kunt volgen.

Verzendkosten zijn inclusief behandeling, verpakking en frankering. Behandelingskosten zijn vaste bedragen, terwijl vervoerskosten afhankelijk zijn van het totaalgewicht. We raden u aan uw artikelen onder te brengen in één bestelling. We kunnen twee apart geplaatste bestellingen niet samenvoegen, voor elke bestelling zullen dus verzendkosten in rekening worden gebracht. Uw pakket wordt op eigen risico verzonden, maar er wordt bijzondere zorg besteed aan breekbare voorwerpen. Onze dozen zijn groot genoeg om uw artikelen goed beschermd te kunnen verzenden.

Levering & retour

De transport en levering van producten worden volledig door ons geregeld. In levering wordt onderscheid gemaakt tussen producten vol assembleert en producten die nog gemonteerd dienen te worden. Raadpleegt u hiervoor het datablad van het betreffende speeltoestel of meubilair en geef een geschikte afleverlocatie op. Tot maximaal 14 dagen na de levering van de bestelling kunt u kosteloos annuleren volgens het herroepingsrecht. Het betaalde bedrag plus de verzendkosten krijgt u vergoed, alleen de retourskosten van uw locatie naar de winkel zijn voor u (afhankelijk van het transportbedrijf).

Om dit te regelen vindt u op deze pagina een retourformulier. U vult het formulier in en stuurt het naar onze klantenservice, vervolgens sturen wij u een bevestiging en een RMA nummer.  Voor vragen kunt u uiteraard ook terecht bij de klantenservice. U heeft vanaf het moment dat de bevestiging is verstuurd nogmaals 14 dagen voor het retourneren. Het is essentieel dat u het retourformulier compleet invult en het RMA nummer vermeld op de retourzending, anders moeten wij de annulering helaas weigeren. Zodra het product in goede staat, onbeschadigd is aangekomen wordt het bedrag teruggestort naar uw rekening, ook hiervan ontvangt u een bevestiging per mail.