Speelplaatsinrichting.nl

Met veel voldoening helpen wij u met de realisatie van circulaire, onderhoudsarme speelplaatsen die lang meegaan, vandaalbestendig zijn en waar kinderen volop plezier aan kunnen beleven!

Onze toestellen en attributen zijn veelal gemaakt van gerecycled HDPE kunststof, wat slechts periodiek onderhoud nodig heeft. Naast dat het onderhoudsarm is, brengt dit materiaalgebruik nog een aantal voordelen met zich mee. Dit materiaal rot of barst namelijk niet en het is slagvast.

• Merendeel van producten voldoet aan de EN1176 normering
• Uitgebreid assortiment dat geschikt is voor totaaloplossingen

Fleurig, stijlvol en betrouwbaar

Een goede speelplaats nodigt uit tot actief bezig zijn

Doordat onze toestellen en attributen een compleet eigen (kleurrijke) stijl hebben, zijn ze een opvallende toevoeging in bijvoorbeeld woonwijken, op schoolpleinen of in (stads)parken.

Service in meedenken

Via onze webwinkel bieden wij natuurlijk een zeer breed assortiment aan, waarbij u op snelle wijze uw bestelling bij ons kunt plaatsen. Echter, gaat onze expertise en ervaring nog veel verder dan alleen circulaire speelplaatsinrichting.

Via ons moederbedrijf Fiberplast Circulair kunnen we namelijk nog veel meer circulaire producten leveren. Zo kunnen we onder andere hoogwaardig kunstgras en gerecycled rubberen valtegels aanbieden. Door ons in te lichten over uw project, kunnen we dus goed met u meedenken in circulaire oplossingen van een groter volume dan geschikt is voor de webwinkel. Ook het leveren van toestellen in specifieke maten behoort via Fiberplast Circulair tot de mogelijkheden.