Aan welke richtlijnen voldoen jullie speeltoestellen- en attributen?

Ons gehele assortiment aan speeltoestellen- en attributen is in ieder geval ontworpen naar de standaarden van de Europese EN1176 normering. Veel van onze speeltoestellen- en attributen zijn ook door TUV getest en goedgekeurd op deze normering.

Is maatwerk ook mogelijk bij jullie?

Het leveren van maatwerk speeltoestellen- en attributen behoort zeer zeker tot de mogelijkheden. Hiervoor kunt u het beste contact met ons opnemen, zodat wij weten wat uw specifieke wensen zijn. Dan gaan wij voor u aan de slag om dat voor elkaar proberen te krijgen.

Kunnen jullie ook producten in België leveren?

Wij kunnen gewoon in België aan u leveren. Onze hoofdonderneming Fiberplast Circulair opereert namelijk al een lange tijd in België. Vraag daarom ook gerust naar de mogelijkheden t.a.v. de BTW en intercommunitair leveren.

Waar bestaat jullie materiaal uit?

Het HDPE kunststof dat in grote getalen aanwezig is in onze producten, is van gerecyclede afkomst. Dit type gerecycled kunststof komt uit West-Europese reststromen en is arm ten aanzien van schadelijke uitstoot tijdens het productieproces. Na gebruik zijn onze producten natuurlijk volledig recyclebaar, waardoor we samen de cirkel van de circulaire economie in stand houden!

Hoe kan ik jullie producten onderhouden?

Speeltoestellen- en attributen met gerecycled HDPE kunststof panelen behoeven vrijwel geen onderhoud gezien het materiaal bijna niet vergaat. Wel raden wij aan om af- en toe met een neutraal sopje en een doek of spons het oppervlak te reinigen. Reinigen met een hogedrukreiniger is ook een optie, mits u een hogedrukreiniger gebruikt die niet meer dan 100 bar aan druk creëert. Zorg er dan wel voor dat het water het oppervlak raakt in waaiervorm en dat er minimaal 30 centimeter afstand tussen het oppervlak en de spuitkop zit. Vraag ons gerust om advies omtrent dit onderwerp of raadpleeg de onderhoudsvoorschriften.

Welke betaalmogelijkheden bieden jullie?

Wij bieden onze klanten een verscheidenheid aan veilige betaalmogelijkheden. Om onze Belgische klanten ook optimaal van dienst te kunnen zijn is betalen via Bancontact ook een optie. Een volledig overzicht kunt u hier vinden:

Betaalmogelijkheden Speelplaatsinrichting.nl

Kan ik ook een offerte aanvragen?

Dat is mogelijk, vooral als u bijvoorbeeld meerdere speeltoestellen- en attributen wilt bestellen of juist een maatwerk uitvoering wenst. Wij kunnen hiervoor verschillende (totaal)oplossingen bieden. Vaak reageren wij zelfs binnen een week. Om ons een hoop correspondentie te besparen raden wij eerst wel aan zoveel mogelijk projectspecificaties aan ons door te geven. Daarnaast natuurlijk ook de gewenste kleuren, diktes en uitvoeringen.

Zijn jullie speeltoestellen- en attributen duurzaam?

Wij leveren alleen producten van gerecyclede afkomst, die na gebruik volledig recyclebaar zijn en natuurlijk een zeer lange levensduur hebben. Wij kunnen onze producten daarom niet alleen duurzaam noemen, maar ook levensloopbestendig & circulair. Daar zijn wij dan ook enorm trots op!

Is jullie website veilig te gebruiken?

Wij doen er natuurlijk alles aan om een betrouwbare- en veilige online winkelomgeving te creëren, die daarnaast makkelijk te gebruiken blijft. Daarom hebben wij onze website voorzien van een SSL-certificaat, wat zorgt voor een beveiligde laag tussen uw browser en onze server. Daarnaast hosten wij Speelplaatsinrichting.nl op een extra veilige VPS. Tevens gebruiken wij alleen veilige betaalmethodes van gerenommeerde providers.

Ik wil graag maatwerk, hoe kan ik dit aanvragen?

Hiervoor kunt u het beste contact met ons opnemen via het contactformulier. Geef hierbij zoveel mogelijk informatie over het project, zoals het betreffende toestel, de toepassing en andere belangrijke specificaties. Wij kunnen u hierbij persoonlijk advies geven en u assisteren bij het maken van de beste keuze ten aanzien van uw budget, ruimte en toepassing. Vraag gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Wat is jullie klachtenregeling?

We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@speelplaatsinrichting.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Worden er standaard bij relevante producten grondankers bijgeleverd?

Bij sommige producten uit ons assortiment worden de grondankers standaard bijgeleverd en bij een aantal producten dienen de grondankers los bijbesteld te worden. Kijk hiervoor bij de specifieke productkenmerken op de productpagina. Bijbestelde grondankers leveren wij in 4 stuks aan.

Is iedere afleverlocatie geschikt?

Niet iedere afleverlocatie is geschikt. Dit hangt enorm af van het type product wat u aanschaft. U zult vast begrijpen een kruiptunnel van 6 meter lang moeilijker afgeleverd kan worden in bijvoorbeeld een woonwijk dan een veertoestel van 70 centimeter lang. Vermeld daarom de meest geschikte afleverlocatie bij aankoop van een product.

Zetten de producten ook uit in de lengte of breedte?

Zoals ieder kunststof zetten onze gerecyclede HDPE kunststof speeltoestellen- en attributen óók uit. Dit houdt in dat de originele afmetingen onder invloed zijn van temperatuurverschillen en daar dient u rekening mee te houden.

Hoe verklaren jullie de kleurvastheid?

Wij kunnen van kleurvastheid spreken, omdat er in onze gerecycled HDPE kunststof panelen UV-filters opgenomen zijn. Hierdoor heeft het zonlicht geen invloed op de kleur van het materiaal. Onze zwarte frames zijn een uitzondering, omdat zwart niet resistent gemaakt kan worden tegen UV-straling. Doordat de panelen van onze speeltoestellen- en attributen van gerecycled materiaal worden gemaakt, kan er een kleine afwijking optreden in kleur ten opzichte van getoonde afbeeldingen.

Wat is de levertijd van jullie assortiment?

De levertijd die wij aanhouden is 3 tot 5 werkweken. Veel van onze speeltoestellen- en attributen zitten namelijk in bepaalde gewichtsklasses en afmetingen, waardoor standaardlevering niet mogelijk is. Dit houdt ook in dat we geen 'Track & Trace'-gegevens kunnen aanbieden, maar wij zullen ons uiterste best doen om u van de meest actuele informatie te voorzien na bestelling.